AND ISN'T THAT IRONIC, DON'T YOU THINK?

 
Idag hade vi bland annat projektledning i skolan och lektionen avslutade vi med att sätta oss i en ring (varför gör man inte sånt oftare i skolan?) och så skulle var och en skriva ner på en lapp och säga nånting om sig själv som dom andra i klassen borde känna till och kanske ta hänsyn till om det behövs.
Vissa sa att dom har tinnitus varpå man får tänka lite på ljudvolymen, nån sa att han har svårt att koncentrera sig under samtal men då är det bara skaka om honom så han kommer in i matchen igen, nån sa att han kan se arg ut när han är fokuserad men då är han inte arg på riktigt, och så vidare...
 
Jag själv sa att jag - ibland - har en tendens att vara extremt ironisk. Men att jag försöker hålla tillbaka det nu när vi inte känt varandra så länge, men om jag nån gång säger nåt helt sjukt och ser helt allvarlig ut så får ni utgå från att jag är ironisk. Och vänta bara, för om ett och ett halvt år så kommer jag säga helt störda grejer, men då hoppas jag att klassen lärt sig att jag bara är ironisk som sagt.
För det kan vara bra att känna till den egenskapen hos mig, så man inte får för sig att jag är psykiskt sjuk eller liknande.
 
Efteråt visade Johannes mig vad han från början skrivit för nåt som var bra att känna till om honom, men nåt han inte hade berättat inför klassen. "Jag har mördat en person" stod det på lappen. "Apropå ironi..." sa han.
 
Så  j ä v l a  roligt.
 
Jag höll egentligen på att skriva två andra inlägg, mer eller mindre samtidigt, men nu ska jag knalla över till Magda och ta ett glas vin istället, så jag får posta dom inläggen imorgon efter jobbet. Ville bara skriva nånting, trots att det var en "you had to be there"-grej.
 
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |

GEORGE CLOONEY

Har jag några läkare bland publiken?
Jag har en fråga.

Man kan ju göra alla möjliga former av transplantationer ni vet, så jag kan till exempel få en annan människas njure, lever eller till och med hjärta till min egen kropp, och byta mot mina existerande organ.

Och det är här ni läkare kommer in i bilden. Jag såg nämligen en reklam igår där George Clooney var med och tänkte att fan, honom vill man ju vara. Så jag skulle vilja transplantera allt hos honom över till min kropp. Alltså allt. Jag antar att man får göra det i omgångar... flytta över bit för bit liksom. Armar, ben, torso, inre organ, ansikte, och slutligen hjärnan. Mina egna kroppsdelar som då byts ut kan man bara lägga ut i skogen till djuren, för dom skiter jag i.
Mina kroppsdelar alltså, djuren skiter jag inte i.

Eller, det enda jag skulle vilja behålla är egentligen mina tummar, för dom trivs jag jävligt bra med.

Är detta genomförbart?
Jag vet vad ni tänker. Varför flytta över varenda liten kroppsdel från George till min kropp bit för bit, när man bara kan flytta över mina tummar till honom istället?

Men då är det ju inte JAG som blivit George Clooney, då är det ju bara han som fått två nya fingrar. Förstår ni vad jag menar?

Jag hoppas det går att göra en sån operation.

Och att George Clooney ställer upp.

| | 6 kommentarer |

DET FINNS INGET DÅLIGT VÄDER

 
Igår och dagen efter det så har jag sett folk med paraplyer ute på stan nu när det börjat snöa. Ska man ha det? En kille i min klass kom till skolan imorse med paraply och samma fundering. Är det friskt att ha paraply när det snöar? Cathrine från Sydafrika sa nåt i stil med att det bara är crazy people som har umbrellas.
 
Själv köper jag paraply när det börjar regna, och skickar det åt helvete så fort det slutat regna. Men det är mest för att dom jag köper kostar 20 kronor på ICA och klarar typ lätt duggregn i sex minuter, sen är det kört. Och om det blåser ute också är man rökt. En kattunges andetag skulle knäcka paraplyet på mitten, sen står man där och låter tårarna från ögonen blandas med dropparna från himlen.
 
En annan vinterpryl jag funderade över var långkalsonger. Visst är det ett vedertaget begrepp som alla säger, även tjejer? Hur känns det i så fall att ha långKALSONGER på er? För det första är "kalsong" ett brutalt fult och osexigt ord och bör undvikas i både tal och skrift om det finns möjlighet, men det är ju även ett plagg för snubbar.
Skulle det heta "långtrosor" istället så hade jag vägrat använda det, även om det var sjuhundra minusgrader ute.
 
 
Jag vet inte varför jag skrev det här inlägget och jag vet inte hur jag ska avsluta det.
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |
Upp