UKNOWY


Snart ska jag till mina föräldrar i Trosa och fira min lilla mamma som fyllt år (36 år tror jag det var) men ni som är kvar i Stockholm tycker jag ska röra era feta götar till Hötorget och festa på Mango ikväll, där Saras kompis Mikkan styrt upp en klubb som har premiär ikväll.

Det är Sara den rara, Lina den fina, Mikaela den stela (sjukt ironiskt), och en hel drös andra sköna människor som kommer röja där ikväll som om det inte fanns nån morgondag. Och om ni ser Sara där ikväll (det är bara hålla ögonen öppna efter den sötaste tjejen på stället) så måste ni be henne visa sin SJUKT grymma booty-shake-dans. Den är HELT enastående!

Så... har ni inga planer ikväll, dra dit och vänd upp och ner på stället!
Skriv upp er på gästlistan (bara attenda på Facebook) för gratis inträde och billig dricka mellan 22-23, då kommer ni även få hångla med Lina har hon lovat.


Okej? Bra! Hoppas ni får kuult på restaurangen.

ALLMÄNT | | 13 kommentarer |

PASSION FOR FASHION


Trots att det här är en modeblogg så är det väldigt sällan jag skriver om mode och kläder. Kanske för att jag köper kläder lika ofta som Jimmie Åkesson köper kebab i Rinkeby, men idag var jag i alla fall och shoppelerade lite i Nacka Forum.

Hade Marina som vapendragare med mig, eftersom hon var den enda människan som inte jobbade denna soliga fredag. Annars hade hon aldrig fått hänga med mig, det ska hon ha jävligt klart för sig. Hon bidrog med stor humor när hon stannade upp var femte meter, pekade på nåt horribelt klädesplagg med en miljard färger och mönster och sinnessjuka accessoarer och sa "Köp den där Emil, den skulle verkligen matcha dina ögon".

Det klassiska skämtet var asroligt dom första femhundra gångerna hon sa det, sen började det bli lite tjatigt och jag blev tvungen att ge henne en hård men rättvis örfil. Sen kunde jag också skämta och peka på nån röd klänning och säga "Den där skulle verkligen matcha märket av en handflata på din kind, köp den!".


Det roligaste var dock när vi satt och käkade på minns-inte-vad-stället-heter, och tre småtjejer från Nacka Gymnasium (tror jag det var?) kom fram och frågade om det var jag som var "emilbloggen". Jo men visst, svarade jag och försökte dölja min nöjdhet. Dom sa att min blogg var "asskön" och sen gick dom fnissande därifrån efter en väldigt kort pratstund.

"Händer det där dig ofta eller?" frågade Marina med mat i munnen som den ouppfostrade människan hon är. "Hela tiden" svarade jag lite nonchalant medan jag satte på mig solglasögonen och borstade bort lite damm från axeln. "Aldrig får man vara ifred, och jag tycker det är så respektlöst att dom kommer och stör när man sitter och äter, men jag är van... kan du ringa efter min limo nu förresten?".

Fast med "hela tiden" menade jag "typ ALDRIG", men det behövde ju inte hon få veta.
Tack för den lilla pratstunden i alla fall tjejer, och lycka till med studenten!Så ja, nu har jag skrivit ett modebloggsinlägg i alla fall.
Kenza, eat your heart out.
ALLMÄNT | | En kommentar |

1970 SOMETHING


Tog precis bort 122 stycken opublicerade inlägg här på emilbloggen.
Inlägg som var skrivna mellan 14 augusti 2009 och 26 april 2011 - allt från jävligt långa inlägg till inlägg med typ två rader text.

Orkade självklart inte kolla igenom samtliga 122 inlägg för att se om det var nåt guldkorn värt att putsa till och sen lägga ut för allmänhetens ögon, men några var jag ju tvungen att läsa. Och dom flesta var ju vad fransmännen skulle beskrivit som L'anus D'iarré bon de Hérpès, men jag lovar att jag imorgon kommer vakna upp och minnas nåt fantastiskt mästerverk som jag nu råkat radera för all framtid.

Det här är hur som helst mitt 1972:a inlägg på bloggen.
Snart 2000 alltså.


Frågan är nu... vilka här kan ärligt säga att dom läst ALLA inlägg hittills?
I så fall: all kärlek till er, vi är ju praktiskt taget bästa vänner i så fall.
ALLMÄNT | | 19 kommentarer |
Upp