ÄR DU VAKEN LARS?

Går fan inte att blogga ikväll.
Servern verkar ha brunnit upp av överbelastning där borta på huvudkontoret.
Man kan säga att blogg.se är Titanic, och det har precis krockat med ett isberg i form av en miljard blonderade och bloggande flickor där ute i Sverige som känner sig tvungna att berätta för omvärlden om sina spännande liv.

Om nån vill så kan vi chatta lite här i kommentarerna en stund i brist på annat istället.
I'll be your host for this evening.
Har ni några frågor? Har ni några synpunkter? Har ni några kläder på er?
Säg tjenixen i kommentarsfältet så svarar jag där, så skiter vi i bloggandet ikväll, okej?
ALLMÄNT | | 37 kommentarer |

WHAT KINDA WORK DO YOU DO?När tjejerna på krogen frågar mig vad jag jobbar med så säger jag aldrig vad jag jobbar med. Det är jag nog inte ensam om heller. Var annars än på krogen träffar man fler killar som är advokater, brandmän, stridspiloter och läkare liksom? Tjejer, ta nu mitt råd angående killar på krogen, för det här är vad dom egentligen är...

Advokat - har sett alla avsnitt av Ally McBeal
Brandman - blåste ut ett ljus på första advent
Stridpilot - spelar mycket dataspel
Läkare - kunde på egen hand applicera ett plåster när han skrapat upp knät

Och jag säger alltså inte heller vad jag jobbar med när tjejerna frågar. Men jag är ingen cowboy-astronaut-massör-miljardär-hjälte om ni trodde det. Nej, jag städar toaletterna på Burger King.
Och den historien har jag nu dragit så många gånger att detaljrikedomen i berättelsen är så realistisk att jag till slut själv tror att jag faktiskt är toalettstädare. Och tjejerna tror på det också, för ingen är bättre än vad jag är på att driva med främlingar på krogen.

Varför säger jag då att jag skurar toaletter på Burger King?
Ja, inte fan vet jag. Men det är kul att se hur snabbt en tjej går från "fantisera om bröllopet" till "fett ointresserad" på fem sekunder, när hon får reda på att man jobbar på en hamburgerrestaurang. Now I ain't saying she's a gold digger.
ALLMÄNT | | Kommentera |

SLOW YOUR ROLE


Ibland är blogg.se helt sjukt jävla långsam.
Som idag till exempel. Man blir ju bara vansinnig över hur segt allt går. Man loggar in här med intentioner att skriva ett poetiskt inlägg som handlar om solsken och glada fåglar, men efter en halvtimmes krigande med att ens komma in på bloggen så blir det istället ett inlägg som handlar om mörker och arga demoner.

Så går det när hela blogg-Sverige ska uppdatera sina bloggar samtidigt. Kan dom inte bara skita i att berätta om sina kläder och tjejkompisar och vad dom åt till lunch och vem dom tycker ska vinna Idol, så att vi som faktiskt har BRA bloggar kan få skriva lite i våra? Helvetes helvete.

Läste på Nemos blogg att han fick sparken idag på grund av att hans chefer hittat hans blogg, och inte tyckte han var lämplig att fortsätta jobba på dagis efter att ha läst vad han skriver. Lite sjukt om ni frågar mig. Om han festar och super och ligger runt på sin fritid och sen väljer att skriva om det i sin privata blogg så ska väl inte det påverka ett jobb som vad jag förstår han har skött exemplariskt. Så länge han inte festar och super och ligger runt PÅ själva dagiset och under arbetstid borde det ju inte vara några problem.

Var ute med honom i lördags förresten. Skulle vilja berätta om kvällen men helt ärligt minns jag inte tillräckligt mycket för att det ska bli intressant. Det skulle bli typ "Vi mötte Nemo, sen drog vi nånstans, träffade några, drog nån annanstans, träffade några andra, drog vidare nånstans, efterfest i Skanstull och sen somnade jag... - The End -"
ALLMÄNT | | 9 kommentarer |
Upp