IT'S GONNA GET UGLY IN HERE

Nu är jag hungrig som en varg som är hungrig.
Magen har för länge sen slutat kurra.
Nu är det nåt annat som händer där nere bakom naveln.
Det är typ beatbox-mästerskapen eller nåt, jag vet inte.
Lite då och då upphör det för att ge plats åt en tjock kvinna som sjunger opera.

Navel förresten... är inte det en konstig kroppsdel?
Jag satt idag på kontoret och började fundera över vad jag tycker är fulast på människokroppen, fråga mig inte varför - min hjärna vandrar iväg på egna äventyr när jag blir understimulerad. Men jag kom aldrig på vilken kroppsdel jag har svårast för. Det måste alltså betyda att jag tycker att alla människor är vackra? Nej då, man kan inte gå med mig på stan utan att jag var tionde meter måste kommentera någons utseende på gatan, tro inget annat.
Sitter jag på ett café vid fönstret, ja då är jag fan domare i Top Model helt plötsligt, och dissar varenda jävel som har oturen att passera.

Vad tycker ni är fulast/äckligast på människokroppen?

ALLMÄNT | | 13 kommentarer |

MAN IN THE MIRROR


Har ni försökt se coola ut nån gång, men det blivit motsatt effekt?
Typ ställt er på dansgolvet, fått ögonkontakt med värsta hetingen, borstat bort lite damm från axeln, slickat på lillfingrarna och dragit bak ögonbrynen, tagit första steget mot snyggingen... och ramlat på röven.

En liknande grej hände på jobbet precis. Eller inte riktigt, mest på grund av att vi inte har nåt dansgolv. Inga snyggingar heller. Förutom mig. Men skit samma. Jag satt hur som helst inne på kontoret och lekte viktig chef, och i kontoret är det ett fönster ut mot butiken, men från den sidan ser det ut som en vanlig spegel. Lite magiskt så där. Då stod i alla fall en av våra nya sommarjobbare där ute och speglade sig, utan att veta att jag satt en meter ifrån honom och kollade. Han körde riktiga modeblogg-poser och flashiga ansiktsuttryck samtidigt som han fixade frippan och tänkte för sig själv "Damn baby, you look mighty fine". Och framför honom satt alltså jag och fnissade.

Det här kanske var en lite you-had-to-be-there-händelse, men skit samma.
En uppdatering i blogg-jäveln blev det i alla fall.
ALLMÄNT | | En kommentar |

BIGGIE SMALLS

Haha, jag gjorde precis ett litet experiment.
Jag råkade precis laga på tok för mycket mat, och tänkte för mig själv "Emil, din äckliga lilla kossa, om du äter upp allt det här kommer du inte behöva äta igen på en månad. Alternativt explodera och därmed tapetsera om väggarna i köket med spagetti och en fondvägg av köttfärssås."

Men så tänkte jag fuck it, jag ställer mig på badrumsvågen och kollar vad jag väger, sen slevar jag i mig hela skiten och kollar hur mycket jag gått upp i vikt efteråt. Emil, you're a fucking genius! Exakt vart i detta resonemang det ens finns en nyans av genialitet framgår inte, men det kändes jävligt rätt just då.

Ja i alla fall. Så trycker jag i mig alltihop, bara rakt in i trynet och ner i magen. Ställer mig på våg-jäveln och får se en text istället för siffror i displayen. "Error". HAHAHA. Antagligen är det nåt skevt batteri eller så stod jag helt snett, men det är mycket roligare att tänka att jag väger 150 kilo, vilket är maxgränsen för vad vågen klarar av.

Akta er snorungar, här kommer 150 kilo Emil på väg till McDonald's. Ur vägen bitches!


- Hey... how you doin?
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |
Upp