NOW I DON'T PIMP I JUST KEEP MY HOES IN ORDER, AND I KEEP MY NECK FULL OF FROZEN WATER

Läste i Metro imorse om en 17-årig flicka som under misshandel och hot tvingats till sex med över 500 män. Två personer är nu åtalade för koppleri och riskerar 2 års fängelse.

Det är ju helt sjukt!
TVÅ års fängelse. Fattar ni hur lång tid det är eller? Tänk er själva att sitta inlåsta i en 8 kvadratmeter stor cell, där ditt enda sällskap är en TV och massa böcker. Visserligen bättre mat än vad skolbarnen i Sverige får, men ändå. Jag tycker verkligen synd om dessa människor. Okej visst, den där tjejen blev slagen och fick ligga med 500 äckliga gubbar, men ändå... TVÅ års fängelse. Kunde dom inte bara fått en skarp tillsägelse nåt i stil med "Aja baja! Så får man inte göra!". Det borde väl räcka?

Svenska rättssystemet alltså, är det inte lite väl hårt ibland? Fyfan.
ALLMÄNT | | 9 kommentarer |

RETURN OF THE KING

Idag frågade jag på jobbet varför schemat för imorgon såg ut som en jävla regnbåge. (Ju fler färger på schemat, desto fler människor är det som jobbar). Jag fick svaret att det är för att det tydligen är Valborg imorgon som tydligen ska vara en ganska stor dag. Jasså? Själv kommer jag vara för trött för att orka bry mig om Valborg. Och inte på ett sladda-ner-med-moppen-till-brasan-med-en-kasse-folkbärs-och-däcka-i-ett-dike-sätt utan mer på ett jobba-elva-timmar-och-vara-omringad-av-idioter-tio-av-timmarna-sätt.

Dessutom fyller ju Calle år imorgon. Vilket påminner mig om en kund som skickade brev till honom igår med min hjälp. Det stod "Hans Majestät Konungen" på kuvertet. Skön titel egentligen. Undrar om han ibland vaknar upp på morgonen, sätter sig  på sängkanten, sträcker på sig samtidigt som han gäspar lite försiktigt, sen går bort och öppnar sitt fönster, sticker ut huvudet och tänker "Ja jävlar... jag är fan KUNG över den här skiten".

Kungen håller i och för sig rätt låg profil med att han just är kung. Hade JAG varit kung däremot hade jag ju spelat alla mina kort varje chans jag fick. Typ på krogen skulle det ju öppna sig för nya möjligheter...

Emil: Jaha vad jobbar du med då?
Tjej: Just nu jobbar jag som hårfrisö...
Emil: .Själv är man ju KUNG. Jorå... såatte... inget jag gillar att prata om egentligen, men nu vet du i alla fall. Att jag är KUNG alltså. King of Sweden and everything in it, baby.
Tjej: Jasså där ser man...
Emil: Får man bjuda på en drink? Man är ju trots allt kung kung kung i baren du vet.
Tjej: Jag tänkte prova en sån där Vanilla Sky i så fall, är den bra?
Emil: Den är kunglig. Ska du med hem till mig sen eller? Till mitt SLOTT.
Tjej: Kanske det... hihi...

Sen när man hamnat i sängen blir det väl en helt annan dialog som utspelar sig.

Tjej: Men Emil... om du nu är KUNG, som du tjatade om hela jävla limousinfärden hit, hur kommer det sig då att du har en liten prinskorv mellan benen? Haha! Och varför är den helt böjd? Är det Kungens Kurva eller? Hahaha!
Emil i snabbtelefonen: SÄPO! SÄPO! En psykiskt störd kvinna har brutit sig in i mitt sovrum, kan ni komma hit och skjuta henne TACK!


- ÖH! Schkaru ha en schtänkare eller?? Nu ere efterfest! Wwaaarrrhhh!!
ALLMÄNT | | Kommentera |

DAGENS DIALOG: LIGGANDE STOLEN

För fem minuter sen var det en kund som satt på en stol nere vid kundtjänst när stolen gick sönder, varpå han kraschlandade på golvet...

Emil: Shit, gick det bra?
Man: Oj.. eeh.. jag tror det
Emil: Säkert?
Man: Jo, men om jag lämnar in en stämningsansökan, hur mycket får jag då?
Emil: Ja hade det här varit USA hade du säkert fått 40 miljoner i alla fall
Man: Ja men då ska jag nog stämma er, hehe
Emil: Eller så stämmer vi dig för att du har sönder våra möbler?
Man: Ska vi säga att du bara fixar en middag åt mig så är vi kvitt sen?
Emil: Absolut, kom hem till mig ikväll så slänger jag ihop nåt gott
Man: *ler*
Emil: *blink*

Det såg hur som helst helt förjävligt ut, och lät som en jordbävning när han ramlade, så jag trodde att han antingen dött eller brytit några viktiga kotor i nacken åtminstone. Tur att det inte var en grinig kund för då hade det nog blivit slagsmål där nere istället. Om man börjar böla och skrika för att man fått betala 50 öre för mycket på kvittot, så lär man nog skita på sig av ilska efter en sån där nära-döden-upplevelse.

ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp