DAGENS EGO-BOOST?

En kille på jobbet idag, från ingenstans och apropå ingenting:

- Du Emil, kommer du ihåg när du fick besök här i kundtjänst förut? Det var två tjejer och den ena hade sin hund med sig?
- Aa, men det var ju typ två månader sen, vadårå?
- Den där blonda... hon var fan fett snygg.
"Den där blonda" som sitter nedanför mig heter Cim. Bild tagen på Linas balkong under Melissa Horns konsert på Mosebacke för några helger sen. För övrigt kanske bästa platsen jag nånsin haft på en konsert, som för betalande besökare kostade 300 kronor men som var jättegratis för oss på balkongen.
Samma kväll. Jag, den där blonda, USA-Alex och Lina.


Kul va, Cim? Nu tycker jag att du också ska skriva ett inlägg på din blogg och berätta om alla du känner som tycker att jag är fett jävla sjukt snygg. Annars skriver jag om det här inlägget till din nackdel och photoshoppar dina bilder så du ser ut som en gris som ramlat ner från ett höghus och landat på trynet. Okaj?

Och just det, vad hände med min marknadsföring egentligen?
Step into my office... cause you're fucking fired.
ALLMÄNT | | 3 kommentarer |

JUST THROW IT IN THE BAG

Det sämsta med att vara kille på sommaren, förutom att som i mitt fall bli jagad av extra mycket tjejer med tanke på att jag är lite mer solbränd och lättklädd än vanligt, det är att man aldrig har plats för alla grejer i fickorna.

Ni vet... mobiltelefon, ciggpaket, busskort, nycklar, en tjock bunt med tusenlappar, kamera, iPod, korthållare och massa annat knick-knacks. Under vinterhalvåret (som egentligen inte borde få ha "halvår" i namnet då det är vinter 11 av 12 månader i det här landet) så är ju detta inget problem då man alltid har vinterjacka med tillhörande 900 fickor på sig.

Därför vore det ju grymt om man hade en handväska på sommaren.
Men då jag varken är tjej eller har några planer på att medverka i Pridefestivalen mer än som åskådare, så är handväska uteslutet. Dessutom verkar det vara sjukt jobbigt med handväskor, är det inte det?


Ni har fan fler grejer i handväskan än vad Skalman har i sitt jävla skal, och det säger en hel del. Och ni blir alltid lika förvånade när ni inte DIREKT hittar det ni letar efter. Ni stoppar ner handen i väskan och börjar gapa "MITT BUSSKORT ÄR BORTA!" när bussen kommer. Och ni BÖRJAR alltid gräva i väskan en halv sekund innan ni ska kliva på också... inte en tanke på att kanske ha den biten avklarad nån gång under dom tio minuter ni står vid hållplatsen och väntar, nej nej.

Men busskortet ligger ju där. Som alltid. Men ni tror att det är borta för alltid.
"Åh, jag hittade det" pustar ni ut efteråt.
Sen sitter ni på bussen på väg hem från stan och ska ringa till Bella och berätta om dom sjukt söta skorna ni precis köpt, och vad händer då? "SHIT! JAG HITTAR INTE MIN MOBIL!".

Suck.

Ska jag, som har min mobil i min extremt trånga ficka, ringa snuten åt dig? "Ja hejsan, min tjejkompis öppnade precis upp sin handväska och hittade inte omedelbart sin mobiltelefon... finns det nån möjlighet att ni kan be nationella insatsstyrkan och helst även Säpo att komma hit och hjälpa henne samt gripa den person som uppenbarligen snott mobilen? Vadå? Du tycker hon ska lugna ner sig och leta i fem jävla sekunder till innan hon får panikångest? Okej, jag ska hälsa henne det... eller du, nu hittade hon den tydligen, men tack så mycket för hjälpen, hej då"


Tjejers handväskor alltså. Vilken jävla Bermudatriangel det verkar vara.
Allt försvinner spårlöst och är borta för evigt tills det dyker upp där bakom mascaran.
Kanske är bättre att ha allt i fickan ändå, så slipper jag få magsår trehundra gånger om dan.


Se inte så ledsna ut tjejer, plånboken ligger nog där nånstans. Annars är det ju bara spärra pappas kreditkort ifall ni inte skulle hi... vadå? Ni hittade plånboken? Ah, men så bra då.
ALLMÄNT | | 6 kommentarer |

EMILS FILMHÖRNA

Såg precis klart på Snabba Cash.
Alltså... hur kan en så bra bok bli en så dålig film?
Filmerna blir ju i och för sig alltid sämre än böckerna, förutom Sagan om ringen-trilogin, men den åsikten baserar jag dock starkt på att jag inte ens läst böckerna.

Men Snabba Cash alltså... sjukt osammanhängande, kortklippta scener och extremt mycket utelämnade detaljer från boken, värdelösa skådisar, icke trovärdig dialog eller handling som i boken, och fy och fan. Och jag trodde Joel Kinnaman skulle vara snygg? Han såg ju ut som en potatis som nån börjat skala men tröttnat halvvägs. Han verkade dessutom galet pantad och hade en dregel-sträng som hängde från munnen minst 4 gånger innan filmen var slut.

Nä, fyfan. Besvikelse i ett nötskal. En bäver på den.

Såg Inception häromdan också, och den var ju bra. Det enda jag visste om den innan jag satte mig på bion var namnet på filmen och att Leonardo da Vinci spelade huvudrollen. Och nånting som genast slog mig var "shit Emil, nu får du inte blinka en enda gång på två och en halv timme för annars kommer du inte fatta nånting av handlingen". Gällde att vara lite mer fokuserad under den här filmen än när jag såg Dum och Dummare till exempel.

Lite trist då när två snorungar brakar in i salongen 10 minuter in i filmen och ställer sig vid mig (jag satt ytterst) och följande utspelar sig under 30 sekunder:

- Ehh, är det här rad 5 eller?
- Va? Jaa
- Men åh... var är plats 804 nånstans då??
- MEN INTE FAN VET JAG! SLUTA LEVA ERA JÄVLA OLLON!

Det sista sa jag inte, men jag tänkte. Så när jag vände tillbaka blicken mot bioduken hade jag missat säkert hundra viktiga grejer som var avgörande för resten av filmen. Aja. Den får 4 bävrar i alla fall.


Haha, nu ska jag tydligen kolla på en till film:

ALLMÄNT | | 5 kommentarer |
Upp