VI SES I SOMMAR


Tom och Rebecka - hårdast på ICA


Just det, om nån är sugen på sommarjobb nu i sommar så är idag sista ansökningsdagen till oss. 16 och 17-åringar brukar vara eftertraktade har jag hört. Det vore väl underbart jävla fantastiskt roligt att få jobba i butiken som jag skrivit om så många gånger? Och det bästa av allt, väljer ni att ni vill jobba i kassan så är det yours truly, mr Emil, som ska utbilda er pappskallar. Kuuuuuuuuul vaaaaaaaaaaaaaaa?

Ansökningar sker via vår hemsida.

Som sagt, vill ni tjäna extra pengar i sommar så ni har råd att betala könsbytet, jorden-runt-resan, skulden till maffian eller vad det nu kan vara, ja då får ni lämna in ansökan nu ikväll.

Update:
Det var precis inne en kund som bajsade i papperskorgen inne på kundtoaletten. Korven ligger kvar där, och det får bli en liten present till städarna imorgon bitti tänkte jag. Nu blev ni ännu mer sugna på sommarjobb va?

ALLMÄNT | | 4 kommentarer |

SOME LIKE IT HOT

Man vet inte riktigt om man ska ha badshorts på sig och simma till jobbet nu när plusgraderna börjar komma och snön smälter, eller om man ska åka skridskor till jobbet för att det är is under vattnet. Känns som man riskerar livet varje gång man balanserar fram på sina sneakers i detta jävla väder.
Undrar förresten hur lång tid det tar för dom enorma snövallar att smälta som ligger överallt. Bygger man en lift på dom så kan man ju åka skidor där, så stora är dom. Vi kommer få sitta där på midsommarafton och sjunga snapsvisor med midsommarstång och snögubbar bredvid oss. Helvetes jävla bögväder.

Det är nån läsare jag har som bor i Mexiko ser jag.
Vad har ni för väder där borta egentligen?
Eller skit samma förresten, jag vill inte veta. Plus att jag hatar dig.
ALLMÄNT | | 5 kommentarer |

THAT TIME OF THE MONTH

Så har man varit ute för första gången sen jag inledde min vita månad.
Hade inte sovit på två dygn, jobbat tolv timmar i sträck, så när jag kom hem ikväll efter jobbet så hamnade jag i total koma så fort jag nuddade sängen.
Väckarklockan på mobilen snoozade igång 7-8 gånger innan jag reagerade och kom tillbaka till verkligheten igen. Då hade jag fått sova en hel timme.

Svepte två Redbull och drog in till stan.
Vi var säkert 15 snubbar som rullade in på Imperiet och slog oss ner i ett hörn. Träffade även en massa människor där hela tiden kändes det som. Yaminna och Eric var där. Joanna sa hej. Veronica kom fram och kramades. Och Veronica, om du läser det här så kom ihåg vad jag sa till dig... RES BORT VECKA 27, 28 OCH 29, OKEJ? Krossa inte mitt hjärta som du gjorde förra sommaren, och låt mig ta hand om din underbara jävla lägenhet och katt på min semester! För i helvete! Då är allt förlåtet och vi kan bli bästa kompisar igen.


Alltså det var rätt komiskt att sitta på Imperiet ikväll. Som sagt var vi ett jävligt stort sällskap, men alla satt mest bara och höll käften. Pillade med mobilerna, fingrade på ölglaset, tittade ner i bordet. Då och då föreslog nån att vi skulle dra vidare, sen blev det tyst igen. Jag själv kom faktiskt igång efter en stund i samband med att dom började spela bra hiphop, och körde till och med lite spontana dance moves trots att jag var spiknykter.

Har ni varit ute nyktra nån gång förresten?
Jävlar vad uppmärksam man blir på allt runt omkring en. Som att alla ens sinnen förstärks tusen gånger om. Och det är så skönt att se snubbar bli nekade i dörren för att dom är för fulla, när man själv vet att man kommer bli insläppt utan problem. Sen ser man helt trasiga människor överallt som antagligen kommer vakna upp imorgon och må som slaktade grisar. När jag klev av bussen i centrum nyss stod en tjej lutad med händerna mot en husvägg och raket-spydde i en snödriva, sen tittade hon upp mot mig när jag gick förbi med mascara som runnit över hela trynet på henne. "Hej hej" sa jag, och gick vidare. Fem meter längre fram stod en kille i mitten av centrum med brallorna nere vid fotknölarna och pissade, och knappt kunde stå rakt.

Själv kommer jag sova otroligt gott i natt, och vakna som en jävla prinsessa imorgon.
Och hur mycket pengar har jag gjort av med på utgången ikväll då? 22 kronor på en Redbull. Fan, det är inte så dumt det här med vit månad ändå, jag börjar inse det mer och mer nu. Ni borde testa nån gång, era jävla fyllesvin. En annan bonus är att man slipper resa sig upp för att gå på muggen hela jävla tiden och tömma ut ölen så man får plats med mer öl. I'm loving it.

Och även fast jag var nyktrast i sällskapet så kändes det som att jag var mest på G av allihop. Jag pratade, skrattade och var glad, jag gungade med huvet i takt till musiken, och sen åkte jag hem. Inga konstigheter. Folk försökte stressa mig att dricka, men det lyckades dom ju inte så bra med. "Här Emil, ta en klunk öl nu" sa Franco. "Ja, för EN klunk öl är nog värt det" svarade jag.

Jag inser att det här inlägget bara blir längre och längre, men jag har inget bättre för mig nu innan jag ska släcka ner i mitt sovrum och bulla ner mig själv under täcket och sova, så jag bara skriver på. Det är ju ändå söndag när ni läser detta och då har ni ju ändå inget bättre för er, eller hur?

Nu ska jag somna till ett South Park-avsnitt tror jag. Gillar ni South Park? Jag ÄLSKAR South Park, you have no idea. Jag tror helt seriöst inte att jag skulle kunna bli ihop med en tjej som tycker South Park är ett barnsligt skitprogram. Du kan va ett barnsligt skitprogram, skulle jag säga till henne då. God natt.
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |
Upp