DURP DURPY DURP DURP


Om man är trött redan när man kommer till jobbet finns det alltid en risk att man blir ännu tröttare inom kort... allt tack vare dessa never ending diskussioner man har med kunderna varenda gång man är där. Som idag.

Kund: Hallå? Du! Det har blivit helt fel här på mitt kvitto!
Jag: Okej, berätta
Kund: Jag köpte dom här tre färskostarna, och enligt ert annonsblad ska dom kosta 18 kronor tillsammans! *viftar med annonsbladet framför mig*
Jag: Okej, får jag kolla... men det står ju att det är två stycken för 18 kronor, inte tre stycken. Och på kvittot står det att du fått rabatt för två av dom, så det stämmer ju?
Kund: Men det är ju TRE ostar på BILDEN i annonsen! Då ska det ju vara TRE ostar för det priset!
Jag: Alltså... det där med att det är fler ostar på bilden är väl för att visa alla olika sorter som finns, och sen kan man välja dom två man vill ha, eller? Det är en väldigt stor text som nästan skymmer hela bilden, att det är just två för arton.
Kund: Det verkar ju jävligt korkat, och falsk marknadsföring är vad det är
Jag: Men okej, om vi säger så här då... säg att det var en bild på tre ostar, men att det stod "Köp 10 stycken för 18 kronor" med stor text, hade du bara tagit tre ostar då också?
Kund: Eeehh... ja, det hade jag
Jag: Eeehhh... nej, det hade du inte, för ni kunder ska alltid vända och vrida på precis allt till er egen fördel och vägrar att nånsin erkänna att ni KANSKE sett fel, tänkt fel, gjort fel, och så vidare, så därför blir jag och mina kollegor tvungna att släpa ut dig på lagret en stund, och när polisen kommer hit sen och frågar varför ditt ansikte ser ut som att du haft en köttkvarn som huvudkudde, då säger du att du ramlat i en trappa, är det uppfattat?

Den där sista meningen sa jag ju inte, jag bara övar på repliker jag ska använda mig av sen när jag vunnit 100 miljoner på lotto och slipper ha den här typen av meningsfulla debatter.
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |

TEST

Nu har då blogg.se-redaktionen äntligen slutat porrsurfa under arbetstid och blivit klara med appen som gör det möjligt för oss modebloggerskor att skapa inlägg från mobilen.

Det var i december 2010 dom önskade oss god jul och hade en julklapp till oss i form av denna app. Som vi alltså fick idag. Julklapp i september. Nästa gång får vi väl ett påskägg på midsommar.

Dessutom är det tydligen en massa strul och skit med appen fick jag läsa, så vi får se om det här funkar överhuvudtaget. Men jag gillar tänket... nästa gång jag firar jul med familjen ska dom också få sina klappar 10 månader senare, och allt ska ju strula så klart.
Mamma får en dvd-film med Hugh Grant. Där dvd-skivan är formad som en halvmåne. Pappa får en slips. Med Dr. Snuggles-motiv i regnbågens alla färger. Syrran får en jättegullig liten hundvalp. Som tyvärr legat inne i paketet sen april, så det är bara ett ruttet kadaver som luktar surströmming kvar. Och brorsan får tio trisslotter. Som jag redan skrapat. Inga vinster.

Tack blogg.se för julklappsinspirationen!
Men om det här inlägget inte funkar nu... då ska ni också få en julklapp av mig. Hoppas ni gillar huggormar.

ALLMÄNT | | 2 kommentarer |

THE CHAMP IS HERE


Jag är som en hund som blir slagen av kvinnan som äger honom - jag hatar matte. Men just idag kändes det fanimej bra.

Idag fick jag alltså tillbaka matteprovet jag skrev förra måndagen. Jag var bombsäker på att jag skulle få IG+ (Ett extra starkt IG alltså. Man kan ha fel på en uppgift, och så kan man ha JÄVLIGT fel). Men hör och häpna och släng er i brunnen och köp en påse popcorn - jag fick G... PLUS! Så nöjd! Två poäng ifrån VG, vilket kanske är lite osoft men jag klagar inte.


Ni som är faktiskt är BRA på matte kanske upplever det här inlägget som att en femåring skryter över att han klarat av att sätta på sig sina skor helt själv, men i ögonblickets triumf så kan jag inte bry mig mindre. Jag ska nu spendera resten av kvällen åt att high-fiva mig själv. Alltså sitta i min lägenhet och applådera några timmar.

 

ALLMÄNT | | 8 kommentarer |
Upp