DOWN WITH THE SICKNESS


Nej, nu ska jag fan sova bort förkylningen.
Jag vill vakna frisk med frukost på sängen, tjej på sängen och strålande sol och värme utanför fönstret. Det är väl inte för mycket begärt?

Det bästa hade väl varit tjejen. Nån som kunde fixa soppa till mig, koka te, klia mig på ryggen, spela tv-spel med mig, och berätta var tionde minut hur synd hon tycker det är om mig. Gärna ligga som stora skeden bakom mig och sjunga vaggvisor i örat på mig också. Hela tiden med mobilen redo att ringa 112 om mitt tillstånd skulle försämras drastiskt.

Sol och värme hade ju varit trevligt också. Ska vi inte bara bygga om hela Sverige till en stor jävla inomhusgalleria med glastak och värmelampor? Och bara massa barer, pizzerior och hoppborgar inne i gallerian. Och så springer det runt massa kattungar och hundvalpar överallt. Och sen blir det svart. Eller nåt. Jag vet inte?

Nä jag bara yrar. Minns inte ens vad jag skrivit nu. Får läsa imorgon, för nu ska jag sova.
Har jag inte uppdaterat före klockan 12 imorgon så är jag med största sannolikhet död.
"27-åring dödad av svår förkylning, sid 23, 24, 25, 26 och mitten" kommer det stå på löpsedeln.

Men gud förlåt, jag bara babblar på. Enough about me, hur mår ni då?
ALLMÄNT | | 11 kommentarer |

LOOKING LIKE A MILLION BUCKS, BUT I FEEL LIKE ONENu är det dags för mig att dö igen.
Har för tretusende gången i livet drabbats av den dödliga sjukdomen "manlig förkylning". Vad håller mitt immunförsvar på med egentligen? Känns som att mitt försvar består av typ tre finniga lumpare som sitter på regementet och leker runkbulle medan förkylningen i form av ryska armén kommer med sina stridsvagnar och atombomber och mitt så kallade immunförsvar viftar med vita flaggan direkt.

Vet ni vad jag gjorde idag på jobbet då?
Jag var uppe på taket och skulle hämta en polotröja eftersom jag frös som en slida som använder en Piggelin som dildo (katastrofal liknelse, jag vet, men jag har nog feber nu så ni får ha överseende). Väl uppe på taket går jag in i omklädningsrummet och får en sån hostattack så jag råkar spy lite på golvet. Om ni tycker sånt är äckligt att läsa om så undrar jag varför ni läste den meningen precis? Det var väl dumt gjort av er?

Ändå går jag ner och jobbar i typ fyra timmar till efteråt. Vilken jävla krigare man är ändå. Undrar hur många som hade gjort det? Fan inte ens om man hade det här jobbet så skulle en normal snubbe göra det...
  

 


Jag själv hade dock ställt upp och kämpat vidare om jag var förkyld och hade det där jobbet.
Men fan vad soft. Nu har jag precis lagt mig i sängen och jag kommer inte röra mig en millimeter förrän jag mår som den prins jag faktiskt är.
Fick min nya vinterjacka på posten idag också. Jag älskar att vissa faktiskt på allvar trodde att jag köpte den där rosa jackan jag la upp en bild på häromdan. Men det är en svart vanlig vinterjacka typ. Som jag i och för sig inte kommer ha nån anvädning för eftersom jag antagligen kommer vara sjuk till maj-juni nån gång. Sen dör jag nog och då skänker jag jackan till välgörenhet. Barnen i Afrika behöver nog en riktigt skön vinterjacka.

Men okej. Nu ska jag dricka te och kolla på hur jag träffade er mamma.

 

ALLMÄNT | | 3 kommentarer |

DRAMA QUEENS

 

Efter klubben i lördags stod vi och väntade på Göteborgs motsvarighet till häst och vagn: Spårvagnen. Vid stationen stod en snubbe och hans tjej och gaggade högljutt om nånting som säkert var jättejätteallvarligt. Tror det var nåt i stil med att killen hade blivit lämnad alldeles ensam på krogen, stackarn, och då var dom tvungna att reda ut det som vuxna människor.

Och vad gjorde jag då? Paparazzi-filmade så klart. TMZ in the house bitch!
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |
Upp