FYLLE-BINGO!

Orkade inte skriva nåt inlägg ikväll, så det fick bli en annan grej istället.
Jag ger er Emils Fylle-Bingo!
Den här kan ni skriva ut och ta med er på krogen / festen nu i helgen. Åhhh, vad roligt du och dina kompisar kommer kunna ha tack vare mig.

Klicka här för att komma direkt till bilden.

Tänk så kreativ man kan vara när man är förkyld och uttråkad.

ALLMÄNT | | Kommentera |

DOWN WITH THE SICKNESS

Undrar om det är någon som blir sjuk nu för tiden utan att få för sig att det KAN röra sig om gris-flunsan. Jag själv ligger här i sängen och hostar upp inre organ på löpande band, men eftersom jag är raka motsatsen till hypokondriker så bryr jag mig inte heller.

Men just hypokondriker måste ha ett helvete nu för tiden.
Råkar dom nysa, ja då är det svininfluensa.
Råkar dom hosta, inget snack om saken... svininfluensa.
Om dom dricker två liter rysk fulsprit dom köpt ur en skäggig polacks baklucka, och sedan spyr... ja, då pekar allt på samma sak: svininfluensa.

Finns väl både för och nackdelar med att vara hypokondriker. Dom kan ju gardera sig mot alla tänkbara sjukdomar på grund av sin rädsla, medan jag å andra sidan kan vakna upp med en pungkula på kinden och bara rycka på axlarna och tänker att den nog försvinner under dagen av sig självt.

Expressen är bäst i hela världen på att utnyttja folks sjukdomsrelaterade rädslor. Minst en gång i veckan har dom artiklar i stil med "Huvudvärk kan vara aids, kolla om DU är drabbad", eller "Vanlig förkylning kan vara hemorroid-cancer-klamydia, DU kan vara smittad".

ALLMÄNT | | Kommentera |

NÅN SOM VILL HÅNGLA?

Jag har precis tryckt i mig ett knäckebröd fyllt till bristningsgränsen med vitlök, i ett tappert försök att göra mig av med min förkylning som smygit sig på dom senaste dagarna.

Just nu hostar jag bara, men jag skulle inte vilja påstå att det är så jävla "bara" ändå. Jag kan inte riktigt beskriva med hjälp av tangentbordets bokstäver hur det låter, men försöker ändå:

WHHAARRHOOOFFSSHHAHHOOBRRRÖÖÖÖCK!!!

Tänk er en 90-årig gubbe som rökt crack hela livet, och nu råkat få en hårboll av sitt pubishår i halsen som han desperat försöker gurgla upp igen.

Det i kombination med att jag alltså STINKER vitlök.
Så jag frågar igen... nån som vill hångla?
Inte fan lär vitlöken hjälpa heller. Vitlök kan döda Dracula, men inte ta bort min förkylning. How about that.


Hittade ingen video där dom hostar, men så här lär jag också se ut om några dagar.

ALLMÄNT | | 4 kommentarer |
Upp