KNÄCKT

Har precis fått en sensuell massage av en muskulös kille med inoljade händer. Tur att jag låg på mage så att han inte upptäckte när jag "reste upp ett tält" om ni förstår vad jag menar.

Men det var i alla fall naprapaten som var på besök på mitt jobb. Han knäckte sönder alla mina ben i kroppen till små molekyler, så jag hoppas att min evighetslånga nackspärr ska lämna mig ifred nu. Men jag är inte van vid naprapater, så när han ber mig att slappna av och ta ett djupt andetag, följt av att han sliter tag i min nacke och vrider den fyra varv så det knakar som om man trampade på ett gäng torra kvistar... ja, då kickar ju min överlevnadsinstinkt till och jag spänner hela kroppen. Slappna av? Get the fuck outta here.


Jag frågade om det inte är jobbigt att vara naprapat när det kommer en tjock gamling med ryggen full av psoriasis och liggsår, eller nån tanig snorunge med ett elva centimeter tjockt lager finnar på ryggen.
"Äh, det är sånt man får ta" sa han, men berättade om en gång som han masserade en gammal kärring som verkade vara "lite bakom flötet" som han uttryckte det, och hon bajsade på sig medan han masserade.

"Hahahaha, var hon så jävla avslappnad alltså?" undrade jag skrattandes.
Och då bröt han min rygg på arton ställen och jag slutade skratta.
ALLMÄNT | | 3 kommentarer |

MITT LIVS FÖRSTA "BLOGGINLÄGG"

Det här skulle man kunna säga att det var mitt livs första blogginlägg. Det var way back, långt innan datorer och internet existerade. Pennan och pappret hade uppfunnits typ veckan innan, och jag var en sjuårig liten blond grabb med rosor på kinden och solsken i blick.

Jag gick i första klass, och första veckan i skolan hade vi en lärare som gav varsin "Tankebok" till oss i klassen. Jag öppnade boken och fattade ingenting. Den var ju helt tom? Vad skulle vi med den till?

"Här kan ni skriva precis vad ni vill" sa läraren. "Okej, men vad ska jag skriva då?" undrade jag. "Vad du vill!" sa läraren. "Ja, men VAD?" undrade jag igen. "Det bestämmer du själv Emil, du har hela lektionen på dig att skriva nåt, använd din fantasi nu!" sa hon uppmuntrande.

Jaha, tänkte jag. Och såg mig runt omkring i klassrummet och märkte att ALLA mina klasskamrater satt och skrev frenetiskt i sina tankeböcker. Värst vad mycket tankar dom hade då, tänkte jag. Men vad fan ska jag skriva?

Hela lektionen gick, och i slutet av lektionen fick alla lämna in sina tankeböcker till läraren som i sin tur skulle lämna en liten kommentar i varje bok om det hon hade läst. Även jag lämnade in min bok. Och vad hade jag skrivit då?
Blomkål
That's it! "Ja, blomkål är gott!" fick jag som kommentar av läraren.
Så ni kan ju vara glada över att jag utvecklats lite grann sen dess. Hade kanske inte varit så kul att gå in på en blogg där det enda personen skrivit är namnet på olika rotfrukter. Eller ja, det är ju roligare än en jävla modeblogg i alla fall.


Inte jag på bilden, men kan tänka mig att jag såg ut ungefär så där.

ALLMÄNT | | 4 kommentarer |

NEMO AV TYLÖSAND

Kollade precis klart på Kungarna av Tylösand på Kanal 5's hemsida.
I vanliga fall brukar jag ju kolla på det tillsammans med huvudrollen Nemo, men nu har han åkt utomlands (till Skåne) så jag fick se det själv den här gången.

Och han är ju jävligt driftig i alla fall. Hur många tjejer har han legat med hittills liksom? På fyra avsnitt har han bånkat på typ niohundra tjejer. Kanske fler. Hans kuk måste ju typ säga "Okej Nemo, vi har kul ihop du och jag, absolut, men KAN DU BARA SOFTA NÅN JÄVLA GÅNG FÖR I HELVETE?? Förstår du vilken jävla träningsvärk jag har eller??".Mange, Oscar, jag och Nemo hemma hos mig innan en roadtrip förra året. Ni behöver inte säga det, vi vet redan om hur coola vi ser ut. Om vi var ett pojkband skulle vi heta The Awesome Dudes. Eller Gaylordz.
Hittade ett inlägg från min gamla blogg, skrivet för exakt tre år sen faktiskt. Slutet av september 2007, på den tiden då jag och Nemo gick ut på krogen varenda onsdag i ett halvår typ. Och han var ju likadan då som nu:

"...nemolajnen och pedrovic hittade varsin tjej också och hela patrullen var sugna på efterfest, vart då? hos mig så klart... helt sjukt snäll som jag är får jag jesus att framstå som hitler i jämförelse och ger dom nycklarna till min lägenhet...
"okej, spela musik, töm min kyl på mat, töm mitt barskåp, kräks i handfatet, gör vad fan ni vill, men rööööör inte min säng för i helvete" enkel uppgift kan tänkas, men icke..."


Ja, jag skrev lite annorlunda på den tiden. Ni som var med då kanske minns min konstiga stil. Kärlek till er förresten. Jag fick ju en del nya läsare tack vare att Nemo länkade till mig på sin blogg i söndags, men har jag några gamla rävar kvar här fortfarande, som var med under mittlivsomemil-tiden? Eller sen början av den här bloggen? Eller är det bara 17-åriga tjejer som läst min blogg sen i söndags kväll och knappt vet vad jag heter? Vet ni vad jag heter förresten? Jag heter Stina.
ALLMÄNT | | 16 kommentarer |
Upp