MEMORY LANE

Vet ni vad ni kan få göra som skulle få mig riktigt glad?
Ge mig en gullig kattunge som ni tränat upp till att kunna bre mackor till mig, hämta öl ur kylskåpet samt öppna kapsylen med sina små tassar, som han även är grym på att massera min rygg med. Helst ska ha kunna prata också, så vi kan ha djupa diskussioner på kvällarna innan vi somnar i famnen på varandra.

Men eftersom det lär bli svårt att genomföra kan ni kanske göra en annan grej? Och det här förväntar jag mig inte många kommentarer till, om ens nån, men det vore i alla fall SJUKT skoj om ni kunde berätta för mig om ni har något inlägg på emilbloggen som ni tycker extra mycket om?

Nåt litet favoritinlägg, if you will. Kanske nån gammal goding långt bak i arkivet ni minns med värme och glädje, eller nåt liknande. Det har nämligen hänt att folk berättat om både det ena och det andra inlägget dom haft som favvo, och jag blir lika förvånad varje gång. Men glad! Det är sjukt intressant att få höra.

Som sagt, väntar mig egentligen inga kommentarer till detta och känner mig lite smålöjlig som frågar, men kommer ni på ETT litet inlägg ni minns från back in the days eller från i förrgår eller när som helst, berätta gärna det så får ni en glass av mig om vi ses nån gång.


På den här tiden var jag nog inte särskilt skrivkunnig, men hade jag vetat hur man gjorde skulle nog texterna vara rena mästerverk då också.

ALLMÄNT | | 31 kommentarer |

FÖRSLAG PÅ SÖNDAGSFILM


Den här jäveln såg jag imorse i bakfullt tillstånd, och den kan jag rekommendera er som vill se en film inom genren "varm och fin liten film med komiska inslag". Jag pendlar mellan att ge den 3 eller 4 bävrar, men eftersom jag är på rätt bra humör idag så drar jag fan till med en 4:a i betyg.

"It's kind of a funny story" - en sorgsen kille, 16 år gammal med självmordstankar, skriver in sig själv på psykiatriska avdelningen på grund av sin depression och träffar lite random människor och så händer lite olika saker och sen är filmen slut. En film med hjärta. Precis vad man behöver när man vaknar upp i sängen och vill bli lite lagom berörd och få le några gånger innan det är dags att gå till jobbet.

Det är inget mästerverk kanske, men en perfekt film att fördriva tiden med en mörk söndagkväll i januari. HÄRLIG är nog adjektivet som beskriver filmen på bästa sätt. Frågor på det?
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |

ANOTHER DAY IN PARADISESer ni nåt speciellt med den här informationen?
Förutom att jag är född i det manligaste stjärntecknet alltså.
ALLMÄNT | | 3 kommentarer |
Upp