TOP MODEL SVEA RIKE


Okej, börja inte ringa runt till alla era vänner nu och sprid rykten om att jag är gay, men jag kollade precis klart på det första avsnittet av Top Model Sverige på tv3play.

Snygga, kurviga tjejer med härligt sköna personligheter.

Nån av dom beskrivningarna hade ju varit trevligt att kunna säga om deltagarna.

Jag vet inte, men för mig var det lite för mycket kaxigt prat på engelska á la "yeeaah bitches I'm tha muhfuckin' queen ova hurrrr". Du är inte i L.A. nu lilla vännen, så lugna ner dig. Och du och du och du och du och du och du och hon som står bredvid dig kanske skulle vilja ha en Big Mac & company med plusmeny innan ni blåser iväg av en lätt vindpust? Jag bjuder!

Och hon den blonda med glasögon som fick en kommentar från Izabella angående hennes smink? Ta fram ett lexikon, bläddra fram till slutet av boken och kolla vad ordet "ödmjukhet" betyder. Killar gillar självsäkra tjejer, absolut, men det är skillnad på självsäkerhet och "om jag oavbrutet gapar tillräckligt högt om hur jävla snygg och perfekt jag är och hur enkelt det kommer bli att vinna den här lilla skönhetstävlingen så kommer säkert min omgivning hålla med mig till slut!".


Nej, det var inte riktigt min kopp av te av tjejer det där.
Alltså... är man så fixerad vid sitt utseende, trampar på andra tjejer för att försöka nå toppen, och totalt bryter ihop om någon annan människa säger att man inte har det som krävs, då upplever jag den personen som en rätt osäker individ med bekräftelsebehov, och inte en laid back tjej med självdistans och en utstrålning som gör att hon blir skitsnygg, oavsett vad någon annan tycker om saken.

Med det sagt, jag har förståelse om en tjej verkligen vill bli fotomodell.
Jag vill bara verkligen inte ha en fotomodell som tjej.
ALLMÄNT | | 8 kommentarer |

CALIFORNIA LOVE


Nu har jag köpt en resa till mina drömmars land, USA!
Jag kan på riktigt inte sluta le, och jag har ett pirr i magen som påminner om nyförälskelse och total eufori. Jag har velat åka dit så länge jag kan minnas, och om mindre än två månader blir det äntligen verklighet. Jag är såååååååååååååååååååå JÄVLA lycklig just nu, ni har ingen aning.

Det har stor potential att bli det bästa jag nånsin gjort i hela mitt liv.
Först USA i drygt två veckor, och när jag kommer hem till Stockholm igen så är det UFC i Globen samma vecka. Det är alltså TVÅ av sakerna på min lista över saker jag måste göra innan jag dör som jag kommer kunna stryka direkt efter varann. Helt. Jävla. Underbart.


Om ni ursäktar mig nu så ska jag göra kullerbyttor i lägenheten samtidigt som jag sjunger "What a wonderful world" i några timmar.

Vänliga hälsningar, killen som älskar sitt liv.
PS. 27 mars - 11 april är när äventyret inträffar... SÅ VI SES SNART MINA KÄRA SAN FRANCISCO-VÄNNER!!!

ALLMÄNT | | 12 kommentarer |

THANK GOD FOR THAT WHITE

För er som inte visste det så har jag vit månad för tillfället.
Jag har i 23 dagar haft ett kristallklart sinne, utan påverkan av alkoholens demoner.
Det har dock inte varit uteslutande superkul hela tiden, som när min dator dog tre dagar efter nykterheten inletts, och jag hade mindre saker att göra än en spindel som nån unge slitit benen av. Men en liten bit in i februari nu så är eländet äntligen över.

Men tack och lov har jag varit omringad av stöttande vänner, som helhjärtat visat empati för min situation, hyllat mig för det beslut jag tagit, och inspirerat mig till att fortsätta vara stark under denna mörka, vita period. Ta senaste veckan som exempel.


Först ett utdrag ur Jessicas blogg där hon visar uppskattning över att jag höll mig nykter när vi hängde förra torsdagen:


" - Men det är ju VITT vin????!!
Ovan citat är hämtat från min torsdagskväll och tydligen INTE ett exempel på smart och träffsäkert argument för att få sin ”vit månad i Januari”-kompis Emil att gå med på att dela på en flaska vitt när man umgås."


Och så var jag på restaurang nu i torsdags med lilla mamma, som till hundra procent stöttar mig i allt jag gör här i livet, och entusiastiskt tittade upp från menyn hon satt och bläddrade i och frågade glatt "Du förresten... har du vit månad fortfarande? Du har det? Jaha, okej... mmm... ja, jag får väl kanske ta och sympati-dricka lite vatten till maten då. Jag TÄNKTE ju ta ett glas vin, men nu när du har vit månad så kanske jag inte borde det...? Men det hade ju varit gott med lite vin till maten... suck".
Efter cirka en och en halv sekunds "övertalning" från min sida att strunta i vattnet så beställde hon vin trots allt. Men det är hennes beundransvärda initiativ som räknas!


Sen några sms från i fredags, dels från nån nattklubb som heter Pure som jag inte vet vad fan det är, men som ville att jag skulle komma på episk fest med rykande stämning, antagligen för att bjuda på kranvatten i baren och ge mig beröm för att jag är så duktig på min vita månad. Lite senare ett sms från Maria som vunnit 7 flaskor vin på jobbet som hon ville visa upp, och sen sms från Momo-Maria som ville att jag skulle följa med och kolla på när hon tog en AW. Båda stolta över mig att jag håller mig nykter till februari.
Sen kom lördagen, och Franco skickar ett sms för att berätta hur avundsjuk han är på att jag stannar hemma en lördagkväll och chillar istället för att följa med ut på äventyr. Och jag själv svarar att humöret är på topp och att jag aldrig känt mig mer motiverad i något sammanhang någonsin!

Och till sist hörde Abbe av sig tidigare ikväll, och skrev att jag är bjuden på ett stillsamt födelsedagsfirande hos honom nästa helg, och att han är riktigt imponerad över att jag klarat min vita månad så himla bra.

Så jag vill härmed rikta ett stort TACK till alla nära och kära som leder mig varsamt genom nykterhetens upplysta stig, utan att låta mig göra minsta snedsteg. Det betyder mycket för mig! Om nån av er får den genialiska idén att också ha en vit månad nån gång så lovar jag att ställa upp för er.


Mvh / nyktraste killen i Sverige

ALLMÄNT | | 7 kommentarer |
Upp