90-TALET, 90-TALET, VAD KUNDE GÅ SNETT, VAD KUNDE GÅ GALET?

Här sitter jag med tolv kilo spagetti och sjuttiofem köttbullar i magen.
Och 50 centiliter kall öl som köttbullarna badar runt i där inne.
Hmm.. fanns det inte nån köttbullelåt för en herrans massa år sen? Hur fan var det den gick?

Skit samma... Idag var jag lediga killen igen. Gled in till stan en sväng.
"Gled" undrar ni? Vad menar han? Tog en jävla sats och sen bara gled på strumporna hela vägen till Slussen eller vadå? Nej, jag tog bussen. Och "ta en jävla sats" överlåter jag till Jenna Jameson och annat folk i branschen.
Jag är nog inne i stan för sällan, eller blivit för gammal för att kunna uppskatta folkmassan som rör sig där inne. Det är fan djungelns lag som gäller och jag vill bara gå runt beväpnad med en eldkastare så att alla håller sig på avstånd.

Förut var jag i stan varje dag och vande mig vid shoppande tjockisar som går åt ett håll men tittar åt ett annat. Gamla kärringar som går långsammare än en sköldpadda med kryckor, men man kan inte gå om dom för det är så jävla trångt just där.
"Tuffa killar" som är så pass tuffa att dom måste visa hur tuffa dom är genom att aldrig någonsin gå åt sidan några centimeter om man möts på en trottoar. Det är bara blicken rakt fram, lätt bakåtlutad och armarna rakt ut åt sidorna så dom ska se större ut. Stentufft.

Köpte lite this and that, bland annat en klocka som tanten på Guldfynd ville att jag skulle försäkra. Men jag sa att senast jag gjorde det så gällde försäkringen i 3 år, en vecka efter dom 3 åren passerat så blev klockan snodd, så det spelar ingen roll om jag försäkrar, det går åt helvete ändå.
Men hon var rätt påfrestande om den där jävla försäkringen, så jag sa att min pappa var sjukt rik och kan köpa ny klocka till mig nääär jag vill.
Köpte ett par solglasögon också och dom kom väl till pass kan jag säga. Då är det ingen som ser vart min blick vandrar nånstans. Fan vad tjejer är snygga. Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Men nu är jag helt jävla vindögd. Och jag räknade till att det var 2379 olika tillfällen då jag bara ville vända mig om efter att nån tjej gått förbi mig. Men så kan man ju inte göra. Fan.

Imorgon är det valborg sägs det. Dags att sätta kepsen på sned, be nån tjacka lite folköl, sladda ner till brasan med moppen och hångla upp Lollo, Mickiz, Carro och Bella. Sen hem och kräkas.
Nä, så roligt ska vi inte ha det. Vi ska hem till Danne och Pernilla som har fest.
Tema: 90-tal.
90-talet för mig är nog det bästa årtiondet i mitt liv, så jävla mycket underbar nostalgi. 80-talet hade sin charm med dagis och ansvarsfrihet och hopp om framtiden, men ändå. Detta årtionde har haft sina ups and downs, så jag avvaktar med att betygsätta. Men 90-talet var grymt. Men vad fan hade man på sig? Ärligt? Och hur stor är risken att man sparat några kläder från den perioden?
Vet fan inte hur jag ska bete mig riktigt, men nåt jävla skit ska jag nog kunna slänga på mig. Det ryktades om att tjejerna skulle köra nån slags fjortisstil. YESSSS! Vita savannbrallor all night long! ANTY UP!

Här är dagens outfit. Har hittat tillbaka till hiphopstilen, det är fan det jag trivs bäst med. Rock, normalstorlek på jeans och frisyr i all ära, men det här är jag...

image48

Det är förresten här jag bor, hemtrevligt eller hur?
Det är alltså här tjejerna samlas under helgnätterna på fyllan och sjunger "Öppna din dörr... och säg att du vill haaa mig hääär!" när jag ligger och sover som bäst.
Det får ni fan lägga av med, ni vet vilka ni är... alla 200 av er!
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |

OROVÄCKANDE...

Om jag söker på mitt namn på Facebook så blir jag lite bekymrad över resultatet.
Ska det verkligen behöva ligga på mina axlar att ensam representera det finaste namnet vi har i Sverige?

Här har vi liksom först en jävligt cool och skön snubbe som sitter och glassar i solen. Inga jävla konstigheter.
Direkt efter ser vi två datanördar i rad, följt av en sinnessjuk professor av nåt slag, efter det en kille från FINLAND (!?!?!?) och slutligen en psykopatisk seriemördare... Jävla skandal.image47
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |

JÄTTEVIKTIG INFORMATION

Dubliner, irländskt hak på Östermalm. Då kan man ju se ut så här om man vill.
Skål för fan...

image46


Vet inte riktigt hur vi hamnade där. Innan dess var vi på en skotsk pub och tog några öl. Jonas hamnade i diskussion med en man i baren där också. Jonas kallade honom för "jävla gubbe" och mannen kallade Jonas för "patrask" så det var ju en väldigt givande ordväxling.
Vad gaggar du om?? Hahaha...

Sen blev det i alla fall Dubliner. Irländsk livebandsmusik på Östermalm, kan jag vara mer fel ute? Jag gjorde i alla fall av med lite pengar på black jack, tjafsade lite med en bartender, övertalade en medelålders främmande kvinna att jag kände henne tills hon började prata om att "jaaa, jo men nu när du säger det så känner jag igen dig också, hur är det nu för tiden då?" Sen när jag till slut sa att jag bara drev med henne blev hon jättearg och slog mig på axeln med sin lilla 40-åriga knytnäve.
Där nånstans kände jag att jag nog inte får ut mer än så från det stället, så det blev en svarttaxi därifrån med en sjukt trevlig chaufför. Hamnade på götgatsbacken där vid 7-Eleven hemma hos Veronica på nån slags efterfest. Fyra personer som drack vatten och cola light, det var helt crazy.

Sen skulle vi sova alla fyra i samma säng men det var inte lika exotiskt som det kanske låter, sjuuukt trångt, så jag förflyttade min kropp till soffan istället. Den var ungefär hälften så lång som jag är så man fick ju ligga i fosterställning med bruten rygg halva natten och med Veronica som ett 50-kilostäcke. Eller natten, vi somnade väl på morgonen nån gång. Det var nån jävla idiot i sällskapet som var sjukt pigg och rastlös och vägrade sluta prata oavbrutet. Den idioten var tyvärr jag. Jag tror Julia ville mörda mig till slut, och när jag gick därifrån på förmiddagen idag så försökte jag säga hej då till henne men hon bara väste "FUCK OFF!" och drog täcket över huvudet. Kanske för att jag inte lät folk sova ifred utan ville ligga och prata istället, kanske för att jag kallade henne för en jävla hudpåse precis innan vi somnade, som enligt henne var den värsta kommentar hon fått.

Jaja. Man kan inte vara älskad av alla.

Tidigare igår så var ju jag och Jonas inne i stan för att shoppa och jag hade stora planer på inköp av kläder och skit som jag skulle genomföra. Tyvärr hade 95% av hela Stockholms befolkning samma tanke så varenda jävel var inne och trängdes vart man än gick. Jonas summerade vår shoppingrunda när vi var klara med att konstatera att han fått två hjärtattacker, tre hjärnblödningar och en panikångestattack. Så jävla mycket folk. Jag köpte bara ett par sneakers, en t-shirt och en parfym, sen ville jag atombomba hela innerstan och bygga en stor parkeringsplats över skiten istället.

Idag har jag varit och kollat på genrepet till en dansuppvisning där mina gamla danselever gjorde sin grej, det var kul att se dom igen även fast jag var tvungen att stressa därifrån för att min lilla mamma fyllde år idag. 56 år, bra jobbat morsan och hipp hipp hurra.

Näää, vad tror ni? Skriver jag för mycket? Jag känner det ibland, bara slänger ett öga över det jag knåpat ihop och tänker för mig själv att hade jag kommit in på en blogg och sett så här mycket text så hade jag fan aldrig i helvete orkat läsa. Kanske borde fördela skiten så det blir mindre text och fler inlägg?
Eller bara verkligen skita i vilket.

Nu måste jag laga mat, ha det bra mina små barn!
ALLMÄNT | | 3 kommentarer |
Upp