EMPLOYEE OF THE MONTH


Månadens medarbetare -
Teamledaren Emil, ICA's finest.


Var tvungen att åka in till jobbet en sväng idag. På min lediga dag.
Och inte för att dom inte klarar sig utan mig mer än två timmar utan att hela stället brakar ihop, utan för att jag var tvungen att komma dit på fotografering. Alla i personalen ska fotas, och jag var tydligen den enda som inte blivit det ännu. Då är vi ändå över 100 personer på mitt jobb så ni förstår ju hur länge jag skjutit upp det där.

Så jag rullade in där, orakad och charmigt sliten som vanligt, och fick stå och posa framför en stor vit duk med femtiosju strålkastare som lyste upp mitt orakade och charmigt slitna ansikte medan fotografen tog extremt högupplösta närbilder med sin tvåmiljonerkronorskamera. Räcker det inte med att ta suddiga bilder med mobilkameran undrar jag? Som i bilden ovan? Så kan vi som är snygga på avstånd i mörka rum också kännas oss nöjda liksom.

ALLMÄNT | | En kommentar |

EN BAKISDAG I SKÄRGÅRDEN

Efter en natt som inleddes vid klockan två och som uteslutande spenderades på Stureplans alla charmiga klubbar var jag helt förstörd på söndagen när Ado ringde och väckte mig. Men på nåt sätt lyckades jag kliva upp ur sängen, och mötte upp folket nere i hamnen där vi åt frukost. Säga vad man vill om Värmdö, men det är inte särskilt asjobbigt att bo i skärgården när det är sommar och solen skiner.
Sitting on the dock of the bay, watching the tiiiiime roll away.
Här trodde Denice att det låg en hand nere i vattnet och klättrade ner för att kolla, med dom andra tjejerna tätt efter. Fruntimmer alltså, helt snurriga i bollen.
Vi fick ett ryck och drog ut med Ados båt. Det var kul.Okej, musiken kanske inte passar i sammanhanget, men vi hade bara Ados lillebrors cd-skiva att spela, så vad gör man. Men Lisen såg ut att trivas i alla fall. Själv ville jag ha Gyllene Tider och Ted Gärdestad, men vad gör man.
Efter båten mötte jag upp Simon, Jack, Niklas och Milton för att köra en runda fotbollsgolf. Igår var första gången nånsin som jag inte vann, och det kändes fan inte okej. Men jag skyllde på att jag var bakis och att det var första gången på 10 månader jag ens petade på en fotboll. Och så blåste vinden konstigt också.


ALLMÄNT | | En kommentar |

LET ME CLEAR MY THROAT!

ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp