AND YOU CAN GET THIS LAPDANCE HERE FOR FREE

Helt jävla nyvaken. Och jag har nära till tårar av irritation på grund av min telefon som ringde 600 eller 601 gånger medan jag låg i sängen och försökte sova.
Huvudvärken är borta nu i alla fall, thank you very much. Jag blev rätt marackas igår men nu kan man ju kliva in på spriten igen med gott samvete.

När jag kom hem idag sjönk jag ner framför datorn och lallade runt på youtube nån timme i ett försök att hitta nån rolig djur-som-attackerar-människor-video. Jag kan vara rätt skadeglad ibland, ju värre videos desto bättre. Men jag hittade en här som slutade lyckligt för alla inblandade. Den här gubben måste fan ha pungkulor the size of badbollar. Så jävla iskall:Hade det där varit jag kan jag lova er att man hittat mig i skogen nån vecka senare i en hög av blod, bajs och tårar.

Jaha, och efter det så gick jag och Jonas ner till bolaget och köpte kärlek till kvällen, plus varsin svettig pizza inne på Sibylla. Livet känns alltid bättre dagen efter en duktig fylla när man har fått nåt flottigt i sig. Pizza, cola och en cigg, sen är man unstoppable.

Nu är jag dock sliten som ett missfall, men jag kom precis på hur jag ska komma in i matchen igen: Sätta på Winnerbäck - Stockholm på högsta tänkbara volym och köra allsång medan jag svidar om och tar första ölen för kvällen. Fan vad bra.

JA DET E SKÖNT O VA I SMETEN, DET E SKÖNT O KÄNNA PULSEN, O DET E SKÖNT O BO I STOCKHOOOOLM

Oj oj oj, nu skulle ni vara här, sån jävla stämning det blev.
Ain't no party like a Emil party cause a Emil party don't STOOOOOOOOOOOP!
ALLMÄNT | | 6 kommentarer |

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

image36

Här är min bästa kompis i hela världen, Maria.
Hon fyller 24 år idag, men eftersom hon inte har några vänner så tänkte jag att det vore jättesnällt om ni som läser det här bara kan slänga in ett "grattis maria" eller vad i helvete som helst i kommentarerna, låt kreativiteten flöda.
På så vis kanske hon dessutom förlåter mig för att jag glömt bort hennes födelsedag dom typ senaste 7-8 åren.

Låter det som en genomförbar grej?

Jag kan börja... GRATTIS MARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kram / Emil
ALLMÄNT | | 15 kommentarer |

I WAS BLIND BUT NOW I SEE

image34
" Gosh! "

Precis hemkommen från Sveriges huvudstad där jag och hon som födde mig var och käkade lunch plus besökte en optiker så jag kunde fixa glasögon. Jag har ett par hemma som kommer från lumpen där jag valde den modell som inte var snyggast, utan den som var minst ful. Om ni sett Sällskapsresan och vet hur Stig-Helmer ser ut så kanske ni får en uppfattning. Sen lossnade en skruv från bågen så jag tryckte dit en liten spik som jag böjde till, och med lite enkel huvudräkning kan man då avgöra att det ser ut som skit och inget annat.

Folk blir med all rätt svårt chockade när jag berättar om hur jag hanterar mina linser. Mitt rekord är att ha haft i samma par i ögonen utan att ta ut dom en enda gång 7 månader i sträck. Slå det om ni kan. Det är ju trots allt en tävling, den som först blir blind vinner.

Så nu äger jag en rock, en frisyr och ett par glasögon. Då kan man ju inte gå runt och lyssna på hiphop längre, vilken musikstil associeras man med då? Tysk synthpop?
ALLMÄNT | | 3 kommentarer |
Upp