IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

...För det är emilbloggens födelsedag!!!

Idag är det tre år sen era liv gick från en meningslös väntan på döden till en lycklig saga med en tapper riddare i huvudrollen. En saga som aldrig verkar ta slut.
Nästan 2000 fantastiska inlägg har ni blivit välsignade med under dessa år. Känns det bra? Känns det mäktigt? Känns det som att ni vill springa på en strand i slow motion och bara skrika ut er glädje, medan vågarna slår mot era bara fötter i solnedgångens sken? Känns det så?

För mig känns det som en helt vanlig fredag i alla fall. Jobb idag, jobb imorgon.
Men nu har vi passerat ännu en milstolpe, hörrni. Känns det fint? Känns det grymt? Känns det som att ni vill lämna lägenheten, gå ut på gatan och greppa tag i första bästa främling och bara dansa över kullerstenarna resten av kvällen och natten medan världen flyger förbi runt omkring er?

Själv är jag ganska trött och tänkte snart sova lite. Kanske somna till en film som får stå på i bakgrunden i mitt mörka sovrum.
Men tre år, hörrni. Känn på den. Smaka på orden. Lek med tanken. Och ni kan ju tänka er hur mycket mer trams jag kommer hinna skriva från den här stunden tills dess att jag sitter i rullstolen på åldersdomshemmet och bloggar om alla idioter som jobbar där, om hur mina barnbarn som nyss fyllt 20 och är lättmanipulerade får smuggla in whiskey till mig på avdelningen, och hur knasigt det blev när jag blandade ihop hjärtmedicinen med viagra.
Nu har det alltså bara gått tre år, så då kan man väl uppskatta att vi har minst 60 år av äventyr kvar att uppleva här på emilbloggen tillsammans.

Känns det spännande? Känns det tryggt? Känns det som att ni vill fira denna glada nyhet med att sätta på er finskjortan, fixa till frisyren och korka upp champagnen?

Jag måste återigen passa på att lägga in en av mina bloggrelaterade favoritklipp, den jag gjorde för två år sen när emilbloggen fyllde ett. Lite glad blir jag ju av att se den, det måste jag erkänna.
Men okej, då säger vi så. Då ses vi här igen imorgon, och alla andra dagar sextio år framåt.

Ta hand om er, era satans jävla as.ALLMÄNT | | 18 kommentarer |
Upp