GOD FORTSÄTTNING

 
Hallå där, gott folk. Ni kanske glömt bort mig, men det är alltså jag som är Emil som bloggar här på emilbloggen, därav namnet. Ursäkta frånvaron, jag har bara hållt på och julat och jobbat och jiddrat och allt möjligt, så har inte riktigt haft tid att titta in här.
 
Enda sociala mediet jag använt under julen är Instagram, där jag för övrigt har 99 följare nu. Vem blir nummer 100? Jag har typ minst antal följare i Sverige har jag upptäckt, så börja följ "twiy" så att jag i alla fall får tresiffrigt nån gång.
 
Ursäkta förresten för att jag inte skrev några julklappsrim åt er, som jag hade lovat. Kan tänka mig att hela er julafton blev förstörd på grund av det horribla sveket från min sida. Andra året i rad nu som det hänt. Det kanske ska bli min nya tradition? Att varje december säga att jag kan skriva rim åt er, och sen skita i det. Det kan bli som en indikation på vilka som är nya bloggläsare och vilka som är trogna gamla vapendragare. Så om jag nästa år säger åt er att ni kan berätta vad ni köpt för julklappar så att jag kan skriva rim till dom, då föreslår jag att ni inte gör det, och sen fnissar åt alla nya rookie-läsare som lämnar kommentarer med hopp om att jag ska skriva nåt briljant åt dom. "Hehe, era stackars små nollor, om ni bara visste att Emil kommer ignorera era önskemål totalt, mwoahahaha" kan ni tänka då.
 
 
Jaja. Nu ska jag iväg och jobba, vilket känns spännande eftersom att det är nyårsafton idag. Då vill man ju stå i kundtjänst på ICA och stress-käka nån torr macka som nyårsmiddag på rasten. Imorgon, årets första dag, ska jag försöka ta tag i mitt liv och även bloggen. Beroende på hur bakis jag är så ska jag skriva min nyårskrönika om 2012, och gå igenom vad fan jag pysslat med senaste året egentligen.
 
 
Men hörrni... gott nytt år på er. Och ett gott nytt år!!!
ALLMÄNT | | 36 kommentarer |

FRULLE

Har varit vaken sen lite drygt klockan tre i natt, så det verkar alltså som jag har en asiatisk dygnsrytm nu trots allt. Känns fint. Särskilt med tanke på att vi är ett stort sällskap som ska till söder ikväll och fira Ados födelsedag på Södra Sällskapet. Väldigt passande ställe eftersom vi är ett sällskap på söder. Men det är inte alltid namnet stämmer överens med situationen. Om du trivs bäst på mysiga caféer och gillar att lyssna på opera, då är inte Café Opera stället för dig.
 
Var nyss nere i centrum med Franco och handlade frukost. Han köpte bröd, ciabatta, pålägg, juice och sånt. Jag köpte godis och julmust. That's how the fuck I roll. Så nu tänkte jag slänga i mig den kostcirkulära måltiden, och sen, vet ni vad jag ska göra då?
 
*trumvirvel*
 
*pianoslinga*
 
*gitarrsolo*
 
*flöjt*
 
...då ska jag försöka skriva julklappsrim till era julklappar ni skrev om i några inlägg längre ner. Och ni som skrev fler än en julklapp kan ju bara glömma att jag kommer orka skriva till alltihop. Glöm det.
 
 
 
Update: Måste dra till Nacka Forum och klippa mig, så jag hinner inte rimma nu. Hann bara med ett rim som var en blå t-shirt till någons pappa.
 
Ipren-mannen, smurf, eller Avatar
Snart är du en i gänget, min käre far
 
Ni ser ju vilken nivå det handlar om liksom. Men jag skriver mer när jag kommer hem, eller imorgon, eller så får ni ge exakt samma julklappar till exakt samma människor nästa jul så tar vi det då istället.
ALLMÄNT | | 5 kommentarer |

TVÅTUSENTOLV?

 
Fick precis ett sms av Madagaskarlena med bekräftelse om att ja, vi ska dricka ett glas vin ikväll. Fan vad jag inte är avundsjuk på henne som först kommer få lyssna på mitt osammanhängande struntprat om livets oviktigheter, tills jag slutligen däckar på hennes soffa och dreglar ner hennes katter. Franco kommer nog också över, då ska jag dregla på honom istället. Jag gillar att dregla när jag sover.
 
 
Men jag tänkte så här. Jag gillar interaktivitet, och i motsats till vad man skulle kunna tro så handlar inte "interaktivitet" om att fotbollslaget Inter har friluftsdag, utan att NI, mina satans jävla as till läsare, får vara lite delaktiga här på min fina blogg.
 
Jag tänkte nämligen snart knåpa ihop en årskrönika av nåt slag, och i kronologisk ordning gå igenom vad som hänt i mitt meningslösa liv under 2012. Men innan dess så kanske ni vill bidra med nåt? Jag frågade nåt annat år minns jag och då fick jag lite feedback, och det var kult att läsa.
 
Så ja... om ni vill, lite kortfattat eller i novellform, bara berätta vad fan ni har ställt till med under året? Vad var det sämsta? Vad var det bästa? Hur många fick ni ligga med? Vad som helst. Vore skitkul att läsa på måndag morgon när jag har vaknat efter dom 37 timmar jag planerat att sova efter den här kvällen.
 
En försiktig kram på er, och hej då så länge.
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |
Upp