NYA VÄNNER MED HUMOR SÖKES

 
När man är skyldig en kompis tusen kronor, gör som jag gjorde, och får exakt noll respons, då känner jag bara att det uppenbarligen är dags att antingen byta humor, eller byta kompisar.
 
Och eftersom min humor är felfri så är det alltså läge att börja skita i tjejer på krogen i fortsättningen och istället snacka med främmande killar i baren, med hopp om att finna en snubbe som gillar muppiga ordvitsar lika mycket som jag.
ALLMÄNT | | 5 kommentarer |

OTTO

 
Den här dagen har spenderats med Josefine och en liten hårboll som hon tar hand om några dagar. När jag först träffade honom tänkte jag bara "Men vad i helvete har hänt här då?". Det var lite som i en romantisk komedi när person A tycker att person B är ful och jobbig i början, men längre in i filmen så vänder det och så var det för oss också. Efter en stund var jag kär i hunden och tyckte den var det gulligaste ever.
 
Men oj vad jag kallade den för saker idag. Knubbsäl, minigris, Downs Syndrom-hund, "ser ut som att han sprungit snabbt in i en vägg" och så vidare. Men bli inte chockade, för ju mer jag gillar någon och ju närmare någon är mig, desto mer förolämpningar känner jag mig bekväm med att spotta ut. Och allt är sagt med hundra procents kärlek. Plus att jag tvivlar på att han kan svenska.
 
Först kollade vi på UFC-galan som gick i natt som Otto tyckte var sjukt spännande, sen knallade vi iväg till nån klippa här ute i skärgården. Där låg han och sov mellan mina ben och blev kliad bakom örat eftersom hans korta ben inte når dit. Jag vill alltid ha en hund mellan benen tänkte jag säga nu, men det lät lite knepigt.
 
 
 
Vi gick förbi en fågel som låg och tog en powernap på vägen, då blev Otto extremt förbannad / skräckslagen av oklar anledning. Men han fick nog känna sig jävligt tuff där en stund.
 
 
 
Det här var lite sjukt insåg jag efter en stund. Detta är alltså gångvägen vi gick dit på, som låg kanske 30-40 meter från klippan vi var på. Jag minns när vi hade kommit fram att det typ fem minuter senare brakade till i skogen bakom oss så in i helvete, men fattade inte vad det var. Och på väg tillbaka såg det alltså ut så här. Jag vet att jag säger i videon "Vi kunde ha dött!" lite på skämt. Men vafan... VI KUNDE HA DÖTT!
Ingen aning vad som hänt eller hur det gick till. Som hämtat ur ett Lost-avsnitt ju.
 
 
Tack för idag kompis.
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |

STOCKHOLM STATE OF MIND

 
Igår var det äntligen dags för min premiär den här sommaren på mitt älskade Skinnarviksberg - min favoritplats i hela Stockholm. Var där med Obi från USA, hans tjej Cim och min kille Abbe.
Tre svenskar och en amerikan, och senare under kvällen fick vi sällskap av tre amerikanare och en svensk, varpå vi med lite snabb huvudräkning och några snabba tryck på miniräknaren kan komma fram till att vi var fyra svenskar och fyra amerikanare.
Det är dels det som jag älskar med söder, att folket där är så mycket mer chill och bara kan sammanstråla med främlingar och bli vänner efter 30 sekunder. Enda gången nåt liknande händer på Stureplan är när brat-tjejerna står och spejar efter det bord som brat-killarna har beställt helrör till så dom kan stappla dit på sina högklackar och snylta gratisdricka.
 
 
Men vi hade en jävligt skön och soft kväll.
Men avslutningen... alltså... inte ens jag, som ändå är hyfsat okej på att återberätta saker, skulle kunna beskriva den cirkus som uppstod under natten.
Så jag avvaktar tills två av amerikanarna som filmade hela skiten lägger upp det på Youtube som dom lovade att göra. Jag vet att jag säger A men inte B nu (förutom att jag precis sa både A och B) men jag känner att jag inte kan göra situationen rättvisa om jag skulle skriva om det, och det skulle bli alldeles för långt om jag försökte.
 
 
Hur som helst måste jag tillbaka till berget snarast, det är inget annat än en skandal att jag bara varit där en enda gång i sommar. Synd bara att Franco har förstört min bärbara högtalare (fast jag vet att han egentligen har sålt den för att finansiera sitt svåra crack-missbruk) för stämningen blir ganska mycket mer magisk om man har lite musik under såna här sommarkvällar.
 
Vi ses på berget, kompisar!
 
Nu ska jag över till crack-pundarens balkong och hänga lite.
ALLMÄNT | | En kommentar |
Upp