SPELA GOLF IKVÄLL


Dansar lite breakdance på Skinnflöjtsberget igår kvällSimon och jag. Flaxar man bara tillräckligt snabbt med armarna så kan man faktiskt flyga, visste ni det? Jag ska precis dra iväg till Kaknästornet en sväng, medan Simon fäller ut vingarna för landning efter en flygtur över Riddarfjärden.


För åttonde året i rad så ska jag ikväll dra till Golfklubben här på Värmdö. Ska klämma in mig i en bil som nyktra Sanna ska sladda dit med, så man slipper magsåren med att styra upp taxi dit och hem, vilket är mission impossible när halva Värmdö och halva Stureplan också försöker styra upp taxibilar samtidigt som en själv.

Åh, så kul det ska bli ikväll. Åååååhhhhhhhhhh. Om ni ursäktar mig nu så ska jag bara rota fram min eldkastare så jag slipper trängas som en båtflykting hela kvällen. Åh, så kul.
ALLMÄNT | | En kommentar |

MIDSOMMARHELG PÅ VÄRMDÖ

Ni som tänkt "Varför har inte Emil bloggat nåt under helgen?" har jag en motfråga till. "Varför sitter ni inne vid datorn under midsommarhelgen för?".
Jag har inte varit hemma en sekund sen i fredags, och det har fan varit full rulle från början till slut. Och den fulla rullen har varit full med glada äventyr kan jag lova. Gränslös kärlek i skärgårdsmiljö.

Båtutflykter, midsommarfest med bara massa tjejer på en altan, grillning, kubb, fotboll, sova under bar himmel vid en sjö med underbara människor, legat och slappat i solen, spelat spel, druckit öl och vin, och bara haft en löjligt jävla bra helg. Då är det inte direkt prio 1 att sitta vid en dator inomhus. Efter den där jävla mördarvintern vi hade i år så ska jag passa på att njuta av varenda solstråle som träffar jordens yta så länge det är möjligt.

Men här kommer lite bilder och skit i kronologisk ordning.Ute med Ados båt i fredags där jag, Ado och Spaso guppade runt i solen, drack lite öl och pratade skit. Och med "skit" menar jag tjejer. Men jag menar inte att tjejer är skit. Men det blev mycket snack om sånt i alla fall."Så här många" svarade Ado efter att jag frågat hur många centimeter hans snopp är.I brist på tjejer på båten så fick Spaso låtsas att skuggorna från mig och Ado var Megan Fox och Jessica Alba, och därför ser han så nöjd ut där han sitter och håller om dom.Ölspelet på Jonnas altan i Hemmesta. Alla blev så sjukt fulla, förutom Jenna och Farid som höll sig nyktra hela midsommarafton, så dom tog hand om oss andra. Jag tror att det var så det gick till i alla fall.Kvällen efter midsommarafton, och här har vi precis kommit fram till sjön där vi skulle övernatta. Det var, för att imitera en 15-årig kille med invandrarbakgrund från Tensta, tjockt nice bruushaaan.Sitta på sunkigt ölhak på söder har ju sin charm, men det här är inte svinjobbigt det heller.Good times.Jag sitter och filosoferar lite verkar det som.Morgonen efter. Sjön var fortfarande spegelblank, konstiga fåglar gled över sjön och gav konstiga ljud ifrån sig, elden sprakade och solen värmde. Inte så tråkigt ställe att vakna upp på faktiskt.En leopard och en val på båten igår.


"Ska vi inte dra hem snart?" var en fråga som ingen ställde den här dagen.Kubb, fotboll och grillning idag i solen. Det finns vetenskapliga studier som forskare tagit fram, som visar att det kunde varit värre.
Övernattning vid sjön, sitter runt brasan och har det fint.Skulle slå mitt kickrekord på drygt tusen kickar, men blev först störd av nån gubbe som valde att promenera förbi precis där jag stod, och sen gick bara allt åt helvete därifrån. Men jag träffade tallen i alla fall.


Farid och jag åker vattenring. Ado ville hämnas på mig efter att jag kört runt honom i tusen knop förra sommaren så att han och vattenringen flög åt helvete, men jag klarade mig för den här gången.


En av dom bästa helgerna på länge, tack alla inblandade.

ALLMÄNT | | 3 kommentarer |

EN VINLÅDAS RESA GENOM BERGET, BACKEN OCH SJÖN


I förrgår kväll. Halva Stockholm hade letat sig ut till Skinnarviksberget för att njuta av solen. Jag tog med vinlådan och gick dit jag också. Varför inte liksom.Jag mötte upp Marina och Emma som var där för första gången. Dom hade läst om berget på min blogg tydligen och blivit sugna på att dra dit. Jävla härmapor. Här på bilden är Marina, och av alla tjejer jag känner från Gävle som heter Marina så är fan hon min favorit. I alla fall topp 3, lätt. Fin bild va? Älska kvällssol.Efter berget blev det en natt-picnic med Jenna och det resterande vinet uppe på Mosebacke. Vinet var med fortfarande.Superhjälten blickar ut över staden. Det som skiljer mig från vanliga superhjältar dock, det är att när dom får syn på en bad guy som rånar en gammal gumma så flyger hjälten ner och spöar helvetet ur honom, medan jag sitter kvar på mitt staket och inte kan bry mig mindre. Vadå, nån måste ju dricka upp vinet också.Och igår kväll kramade jag ut det sista ur vinlådan vid en sjö här borta med Farid, Cim, Jenna, Lucas och Inger. Men jag har köpt 2 lådor till idag, plus en jävla massa öl, så snart blir det fler äventyr misstänker jag. Har dock ingen aning om vad som händer på midsommarafton eftersom sommarstugeplanerna krackelerade i sista sekund. Det är snack om att bara dra ut med Ados båt och softa vid nån klippa eller nåt, men allt kan hända.

Eller så händer ingenting, men då har jag i alla fall 2 lådor vin som sagt.
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |
Upp