READY TO DIE


Förlåt att jag inte skrivit på några dagar.
Men det finns en anledning.
Jag har drabbats av en sjukdom som heter akut viral nasopharyngit, som i vissa fall kan leda till döden, och då särskilt hos män som påverkas betydligt hårdare av sjukdomen än kvinnor.

Så jag vet inte hur långt det är kvar nu, om det här kanske blir mitt sista inlägg?

Vi får helt enkelt vänta och se.Förresten, jag glömde skriva det, men akut viral nasopharyngit är alltså den vetenskapliga beteckningen för "förkylning".

Håll tummarna för mig nu, eftersom det är vetenskapligt bevisat att om man tar sitt pekfinger, långfinger, ringfinger och lillfinger, och sluter dom runt sin tumme... det är då mirakel inträffar.
ALLMÄNT | | 7 kommentarer |

VÄLKOMMEN, SVERIGES NYA PRINSESSA


- "Ja, alltså det är klart att vi är jättelyckliga nu. Särskilt med tanke på hur mycket vi fick kämpa för att hon skulle bli gravid från första början. Ja, alltså, jag vill ju inte skryta, men har man en SÅ HÄR stor, då är det inte helt enkelt att få in den överhuvudtaget."


Stort grattis till Vickan och Danne önskar emilbloggen!
Jag har alltid älskat kungahuset och dess medlemmar och det faktum att vi har monarki i det här lilla landet. Därför vill jag välkomna Sveriges nya tronarvinge som nu är på plats! En liten prinsessa blev det, vilket innebär att mina förhoppningar om att en dag få ha en kung med namnet Emil förskjuts med sisådär 70 år, minst. Men jag är glad ändå!

När Vickan ringde mig imorse var hon helt sprudlande lycklig, och jag som nyvaken fattade inte vad hon surrade om först. "Lugna ner dig lite, vad är det som hänt egentligen?" frågade jag. Och så berättade hon. "Men fan vad kul hörru! Grattis!" sa jag. "Vänta så ska du få prata syrran också" så väckte jag Madde och räckte över mobilen till henne.

Hon sken upp som en sol när hon fick höra din glada nyheten. "VA!? Har jag blivit moster?!" skrek hon så högt att mitt vänstra öra nästan spräcktes.

"Gäsp... va... vat er tet zom hänter?" hör jag då till höger om mig. "Oj, vaknade du också nu?" sa jag. "Det är ingen fara. Men du... gissa vad? Du har blivit mormor!!"


Ja, det var bara en väldigt härlig morgon i Sverige idag.
Återigen: STORT GRATTIS TILL ALLA INBLANDADE!
ALLMÄNT | | 5 kommentarer |

DAGENS UNGDOM, MORGONDAGENS LEDARE

Som jag skrev i inlägget under detta: Ni som inte bor i Stockholm vet inte vad ni missar.
Till exempel åka runt i vår fina tunnelbana och träffa härliga människor.

I filmen här under så ser vi två helger bakåt i tiden, när jag träffade ett gäng akademiker som satt och diskuterade litteratur, konst, och vilken av Mozarts symfonier som egentligen är den bästa. Och i en lugn och sansad samtalston får vi här ta del av deras nyanserade och kloka åsikter.
Det här mina damer och herrar, det är Sveriges ljusa framtidshopp!

ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp