Nu sitter vi och tar en öl och ska

36d0e924c8e17aeff5a045e8da36b536.png

Nu sitter vi och tar en öl och ska precis gå på planet. Hoppas vi överlever. Men det tror jag nog. Hoppas ni får det trevligt. Det här kommer bli grymt gott folk. Its gonna be legen... wait for it...

ALLMÄNT | | 5 kommentarer |

AU REVOIR, BITCHES!Klockan åtta ikväll kommer emilbloggen att befinna sig i Frankrike.
Vi byter ut 15 minusgrader i Stockholm mot 10 plusgrader i Paris.
Life is sweeeeeeeeeeet.

Jag, Yaminna och Sanna som vi ska bo hos flyger ner tillsammans. Yaminna är tydligen flydrädd som en jävla höna och skulle supa ner sig innan planet, och sen sitta och grina hela resan. För mig blir det nog en eller två öl innan vi kliver på, sen sitta och lyssna på John Mayer och kvinnoförnedrande hiphop på planet.
Inte fan har jag packat heller. Jag har inte ens nåt att packa. Jag åker ner med kläderna på kroppen och en tandborste i fickan typ, sen är jag good to go. Allt jag behöver köper jag där nere. Kläder? Ja, jag har hört att sånt ska finnas i Paris också. En och annan butik med den typen av sortiment lär väl finnas hoppas jag.

Vet inte om eller när jag kommer blogga nåt där nerifrån.
Men blir det nånting så kan ni ju besöka min blogg på den här adressen:

emil.blogg.se

Och Yaminna har ju också en blogg, som dessutom är sjukt rolig för att vara skriven av en tjej med invandrarbakgrund. Den hittar ni med fördel på den här adressen:

yaminna.blogg.se

Annars hörs vi 2010 igen...
GOTT NYTT ÅR ERA SATANS JÄVLA AS!!!!
ALLMÄNT | | En kommentar |

HOW I MET YOUR MOTHER


Vad ska vi säga nästa vecka då?
Man orkar ju inte gå runt och säga tvåtusentio hela tiden. Och definitivt inte tjugohundratio. Ju färre stavelser desto bättre. Men att bara kort och gott säga tio känns ju också lite skevt. Hela nollnoll-talet har funkat utmärkt. "Kommer du ihåg sommaren noll sju, vad trevligt vi hade?" kunde man säga. Men det kommer man inte kunna göra nästa årtal och fortfarande framstå som en cool snubbe.

Tänk att försöka berätta för sina barn om tjugofem år.
"Ja, er mamma träffade jag våren tio."
"Vad menar du pappa? Vadå våren tio?"
"Ja, alltså... vahettere... nä... det GÅR inte att förklara det bättre än så".

Ja, så vi får ju VERKLIGEN hålla tummarna att jag inte träffar mitt livs kärlek nu i vår, utan istället får vänta tills nåt årtal som är lätt att nämna. Typ "Ja, er mamma träffade jag ju på rymd-discot hösten femtiofyra".
ALLMÄNT | | En kommentar |
Upp