1999
Nu börjar det dra ihop sig till ännu en milstolpe på emilbloggen förresten.
Men det 2000:e inlägget hinner jag inte skriva förrän på måndag, så ni får försöka stå ut tills dess. Men ni har ju trots allt 1999 briljanta anekdoter att plöja igenom här i arkivet till höger så länge.


Medan jag ändå är borta över helgen kan ni väl svara på en grej om ni har 25 sekunder över?

Vilka är ni som hänger här egentligen, och hur länge har ni gjort det?
Det var sjukt länge sen jag frågade det, så kan tänka mig att det hänt en del sen dess.

Men ha en supertrevlig helg hörrni, kram från er vän Emil.
ALLMÄNT | | 84 kommentarer |

I'M ON A BOAT

Har inte så mycket att skriva just nu.
Inget jag kan skriva om här på tramsbloggen i alla fall.

Men nu hinner jag inte skriva längre. Vi är 16 idioter som reser utomlands om några timmar, till det exotiska landet Finland. Båten går klockan sex men innan dess ska vi sätta oss på berget bredvid i Londonviadukten och lyssna på musik och försöka supa ner oss eftersom man inte längre får köpa alkohol i tax-freen på utresan.

Men ja, vi säger så.

Kippis!
ALLMÄNT | | Kommentera |

DIRTY HAIRYNu har jag precis varit hos blondinerna på frisörsalongen bredvid mitt jobb och sett till så dom fått mig att se ut som en människa igen. Och med människa syftar jag på homo sapiens och inte neandertalare som jag såg ut som imorse med min jävla retard-kalufs.

Höll på att somna i stolen när blondinen spolade av samt masserade skalpen på mig, och hon använde typ tre-fyra olika produkter att rengöra håret med, även fast jag duschat tjugo minuter tidigare. Skönt som fan, men var det verkligen nödvändigt? Det var väl insektsmedel hon smorde in mitt huvud med antar jag, för att få bort alla skalbaggar och skorpioner som bosatt sig där sen jag började växa ut håret för en månad sen.

Under klippningen frågade jag henne om det nånsin händer att man klantar sig som frisörska, exempelvis råkar klippa nån i örat eller så. Och ja, det händer, svarade hon lite generat. Och då säger man tydligen "oj då!" och sen ger man kunden lite rabatt.
Och eftersom det ständigt är finanskris i min plånbok satt jag därefter och bara hoppades på att hon skulle slinta med saxen på mig också, fast istället för örat råka klippa av mig snorren eller nåt. Undrar hur mycket rabatt jag skulle få då?

Men ja... nu återstår bara att köpa ett baseballträ eller en golfklubba som jag kan försvara mig med mot alla fruntimmer som kommer jaga mig nu när jag är nyklippt och fresh.

Men ja... nu kom Anna in i lunchrummet på jobbet där jag sitter, och med ett förvridet ansiktsuttryck säger hon att det ser förjävligt ut. "Håll käften och gå härifrån" svarade jag artigt. Soft. Den där golfklubban kommer alltså komma till användning i vilket fall som helst :(

ALLMÄNT | | 2 kommentarer |
Upp