ETT INLÄGG OM MIG, AV JOHANNA


Hon är fem dagar äldre än mig, har Sveriges skönaste röst, är Södermalms coolaste tjej, och hon har skrivit ett blogginlägg om mig!


Helt underbart! Läs det på hennes blogg som ni hittar HÄR


Hon hade sett att jag varit ledsen över att ingen skriver om mig, och underbar som hon är så ställde hon upp. Tack Johanna, vad nostalgisk och rörd och glad jag blev! Puss!
ALLMÄNT | | En kommentar |

DET SOCIALA NÄTVERKET


Man vet att man inte riktigt har hängt med i en engelsktalande film, när man en halvtimme in i filmen reser sig upp i sängen, mumlar några svordomar för sig själv, och börjar leta efter subtitles till filmen.

Så nu ska jag börja om från början av filmen, med undertexter till hjälp.
Min IQ klarade tydligen inte av The Social Network en dag som denna. Men jävlar vad jag älskar att ligga i sängen på söndagar och plöja igenom film efter film med ett glasspaket som sällskap. Om jag just nu fick välja mellan en varm tjej och kall glass så hade jag lätt tagit glassen. Hade jag däremot fått välja mellan en kall tjej och varm glass så hade jag nog tagit tjejen. Tjejer är ju alltid kalla så det är ju inget nytt fenomen precis.
Helst skulle jag i och för sig vilja ha en tjej som matade mig med glassen.


Men men, nu ska jag fortsätta kolla på Facebook-filmen och se om det går bättre den här gången. Jag har visserligen förlorat en halvtimme på att börja om från början, men eftersom vi ligger en timme plus idag så är jag fortfarande 30 minuter till godo.
ALLMÄNT | | 6 kommentarer |

EMPIRE STATE OF MIND

Jag, Jonas, Mange, Ado, Abbe, Franco, Philemon, Simon, Vladen, Amanda, Emelie, Ilona, Vedran, Spaso, Denice, Angelica, Carro oooooch... några till... hamnade på Imperiet igår. Här är några bilder.Ado och Denice.


Jag köpte en runda öl, och när Franco fick sin öl så visade det sig att han inte tycker om öl. Han tappade nämligen glaset i golvet. Och jag som trodde att han gillade öl. Tydligen hade jag fel.


Ingen aning vem killen i mitten är, men han ser ju pigg och glad ut i alla fall.


En tjej och Ilona.Vi ställde ju tillbaka klockan i natt, det vet ni va?
Man fick alltså en gratis timme ute på krogen, men vi drog vid typ två ändå. Jag gick in på 7-Eleven för att käka... ÄLSKAR deras wok. Ursäkta min franska, men den är ju bara så JÄVLA god. Om jag ska på romantisk dejt med en tjej nån gång så kommer jag lätt ta med henne dit och äta deras wok. Eventuellt tycker jag det är gott bara för att jag äter den när jag är fyllehungrig, och då är ju allt gott. Man kan ju skrapa upp en överkörd ekorre från gatan och tycka att det är ett kulinariskt mästerverk.

När jag stod där och beställde så hoppade Lina och Jenny fram från ingenstans. Jag förklarade för dom att tiden har nu dragits tillbaka, vi har liksom åkt till det förflutna så det som kommer hända nu under en timme framåt har vi redan upplevt. Jag bevisade det genom att säga "Okej Lina, nu vet jag till exempel att du om 5 sekunder kommer säga att Emil är en fantastisk kille... 5... 4... 3... 2... 1..."

Lina: Emil är en fantastisk kille
Jag: Ha! Jag SA ju det! Fan vad coolt!


Sen kom vi ner till Slussen och då var det en snubbe som kom fram till mig och frågade om han kunde få en cigg. "Absolut" sa jag. Medan han letade efter en tändare så berättade han att han precis varit i slagsmål. "Jaha, vad spännande" sa jag. "Aaa... asså det va nere i tunnelbanan nyss, en massa jävla blattar som höll på. Jävla äckliga blattehoror är vad dom är!"

"Okej" sa jag. "Får jag bara kolla en grej på ciggen jag gav till dig?". Han gav tillbaka ciggen, som jag tog och stoppade ner i mitt paket igen. "Du kan glömma din cigg, jag gillar inte när främlingar kommer fram och pratar om 'äckliga jävla blattehoror' med mig, okej?" sa jag. Han blev väääldigt snopen, och började förklara att han inte menade vad han sa och att han absolut inte är rasist och hej och hå. Jag förklarade att det skiter jag fullständigt i och bad honom gå därifrån.


Sen köpte jag kallt kaffe och sen var kvällen slut.
ALLMÄNT | | 5 kommentarer |
Upp