MIN KVÄLL

Kort version:
Var ute igår, drack öl, dansade, åkte hem, sov.


Lång version:

Stekigt igår. Hamnade på den fashionabla klubben Le Golfe, eller Golfklubben även kallad. Eller Torpa eller Golfen. Eller Wermdo Golf & Countryclub. Ja ni fattar. Kärt barn har många namn.

Tänkte först skita i den där jävla skiten för jag har varit där 5 år i rad nu och man börjar kunna hela konceptet. Folket består av 50% brats från Stureplan som åkt ut hit till Värmdö, och resterande 50% är lokalbefolkningen på Värmdö. Det blir bara att man trängs nåt så in i helvete, och stöter på folk man känner hela tiden. Följande dialoger utspelas med två minuters mellanrum från början till slut:

- Tjaaa fan
- Tjaaa!
- Läääget fan?
- Det är lugnt fan, själv då? Det var inte igår!
- Nä fan det är bara bra fan
- Åh fan, jaha vad gör du nu för tiden då?
- Nä gamla vanliga fan, jobbar och står i du vet
- Haha jo det är ju så fan. Men du vi borde ta en öl nån dag!
- Ja lätt fan, vi hörs sen då, ha det bra
- Ja du med fan

Dels tänkte jag skita i det för jag hade först blivit inkallad till Gamla Stan där Maria och Lisa satt och drack öl på Afters uteservering. Det var trevligt trevligt, men jag märkte att vi inte riktigt låg på samma nivå på nåt sätt. När jag druckit tre öl hade dom tagit typ en klunk ur sina glas. Maria satt och gäspade och Lisa höll på med sin iPhone. Då fick jag ett ryck och tänkte jamenvafan jag åker vill till Golfen då.

Mobil-Lisa & Trött-Maria

Dagens Outfit var dock jeansshorts, vita sneakers och en vit t-shirt med en stor jävla dödskalle på. Inte riktigt en bratmundering, men oftast känner jag vakterna som står i dörren så jag chansade och tog en taxijävel dit. Det var inga problem att komma in, och jag slapp betala inträde också. Hade inga kontanter på mig utan bara kort, men gubben i kassan frågade om jag skulle dit nästa onsdag. "Ehhh... javisst" sa jag, och då sa han att jag kunde betala dubbelt nästa vecka istället. LURAD!

Det var ju trångt nåt så in i helvete. Gick runt och hälsade på alla man kände, och sen ner i baren där man fick stå en vecka och vänta på att beställa. Bredvid mig stod en tjock stekare och tittade sig omkring, sen sa han med överdrivet hög röst att han ville ha 10 drinkar... "Eller nej förresten, GE MIG TJUGO DRINKAR!" och så tittade han sig omkring igen, för att se om han fick nån uppmärksamhet. Det fick han inte. Då stod det en tjej bredvid mig som började prata, visste alla ställen jag hade bott på och var jag jobbade. "Jag brukar spana in dig" sa hon, och frågade om det var jag som köpt drinkarna som stod på bardisken. "Javisst" sa jag, och gav varsitt glas till henne och hennes tjejkompis, själv tog jag 3-4 glas och gick därifrån. Tack för drinkarna din tjocka jävla stekare.

Fan långt inlägg det blir igen. Att jag aldrig kan hålla mig kortfattad. Aja.

Sen träffade jag en tjej som jag för nåt år sen träffade på nån klubb inne i stan och dansade med i flera timmar. Grym på att dansa, annars brukar dom flesta tjejer vara rätt kassa på det. Så vi dansade lite igår igen, men blev avbrutna då det blev bråk på dansgolvet. Ingen aning vad som hände, men tydligen var det en kompis kompis som åkt på spö av 4 personer med gissningsvis dålig barndom. Vad vet jag.

Sen traskade vi ner till Shell-macken där det blev ytterligare bråk, vilket jag tyckte var väldigt roligt. Jag filmade med mobilkameran medan jag käkade korv, och tänkte lägga upp den filmen här. Men det ska jag inte göra. Men haha.

Jaaaaaaa sen blev det taxi hem till hemmet, gick och la mig med huvudvärk och ekonomisk ånger.
Men vafan. Rätt bra kväll ändå.
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |

ANLEDNING NUMMER 468945 ATT HATA SL

Jag bor i Gustavsbergs Centrum. Bussjäveln ska ALLTID stanna i Gustavsbergs jävla Centrum.
ALLTID.
Undantagslöst.
Jag ska inte behöva plinga, eller på annat sätt indikera att jag ska gå av bussen för att den ska stanna, den SKA för i helvete stanna. För i helvete.

Men nu gjorde den inte det. Så jag fick GÅ en kilometer extra bara för det.
SL - Satans Luder. Jag hatar er och ni kan dra åt helvete.

(Ja, jag SKA fixa körkort nån gång...)
ALLMÄNT | | En kommentar |

MINA GRANNAR

Lägenheten till höger om mig har jag en 72-årig gubbe från Finland som pratar sönder mina öron varje gång vi stöter ihop med varandra. Jag hör ungefär hälften av vad han säger, och hälften av det jag hör förstår jag, och ingenting av det jag förstår vill jag höra. Hans kostcirkel består av Vodka och ingenting annat, han har en fru med så trasiga lungor att hon bara väser fram lite luft ur munnen när hon ska hälsa, och sitter i en permobil som är lika stor som en traktor, som gubben får bära upp för trappan varje gång dom kommer hem. Men han är sjukt trevlig, så den dag jag spränger mitt hus i luften ska jag nog förvarna honom ändå.

Lägenheten ovanför mig
har jag ju min tvillingbror som ser upp till mig så pass mycket att det tydligen inte räckte att spendera 9 månader i samma magsäck, 9 år i samma rum, 9 år i samma grundskola, så han var tvungen att flytta till samma trappuppgång som jag också. Men han är snäll, så jag kan förvarna honom också innan jag trycker på fjärkontrollen som är kopplad till dom 70 kilo sprängdeg jag tryckt in i förrådet på vinden en vacker dag.

Lägenheten under mig
bor med största sannolikhet en förrymd brottsling som håller sig undan från lagens långa arm. Persiennerna alltid neddragna, gräsmattan ser ut som Amazonas djungler, och tändaren jag skrev i ett inlägg för hundra år sen att jag tappade från min balkong ligger fortfarande på hans altan. Jag lägger mina pengar på att det är där Usama bin Laden sitter och gömmer sig. Honom ska jag inte förvarna innan det smäller.

Lägenheten till vänster om mig bor en kille i typ tjugoårsåldern. Han spenderar nätterna med att spela dataspel, så det enda man hör är "pang! pang! boom! boom!" genom väggen när man tänker sova. Dom som bodde där innan brukade knulla med varandra varje kväll vilket man hörde väldigt tydligt. En ständig påminnelse om att man själv var singel. Dom hoppas jag befinner sig i huset när jag spränger det åt helvete.

Lägenheten två dörrar till vänster
bor en kille som är jätteblyg och undviker ögonkontakt. Förutom när han är full. Tyvärr är han full rätt ofta. Då kommer han fram och säger att han inte vill ha nåt jidder. Eller så kommer han fram och frågar ifall jag känner igen honom, och ifall jag hatar honom och om han borde ta livet av sig. "Alla hatar mig för att jag är annorlunda. Men har du nåt problem med mig så kom till MIG då, inte till min tjej (pekar in mot skogen) eller till min brorsa (pekar åt andra hållet in i skogen)". I fredags kom han ut i kalsonger till mig och Mange och frågade om vi ville ha hans öl han stod och höll i. Och att han skulle slå sönder oss, och tittade på Mange som är ett huvud längre än honom och 100 kilo muskler. Han är lite annorlunda.

Grannen under mig till vänster är en liten farbror som har en HELT JÄVLA GALEN schäfer, som han har noll kontroll över. Han är polack och ringde på hos mig en gång och stod och skakade och pratade dålig svenska om nånting jag inte minns. Den där hunden ser inte ut att må särskilt bra, och det gör inte han heller.

Lägenheten under mig till höger är en jävla ungdomsgård av allt att döma. Är det en fredagkväll klockan 21, då är det fest. Är det en måndag klockan 4 på morgonen, ja då är det fest. Det verkar vara konstant FF där och deltagarna har en snittålder på runt 16 år skulle jag tro. Jag ska gömma lite öl uppe på vinden som är nerstoppade i min sprängdeg, och lurar dit dom strax före mitt hus blir till en parkeringsplats. Så jag är säker på att allihop dör.

En granne ovanför mig träffade jag i trappuppgången för ett tag sen när han släpade sig själv ner för trapporna och till slut hamnade på golvet längst ner, där låg han med nerbajsade kläder och fullare än någon människa någonsin varit. Skulle inte förvåna mig om han är nån slags jävla ordförande i det här huset. Representanten liksom.

Jag har lite fler grannar att skriva om men märker hur långt det här inlägget börjar bli.

Nån snygg tjej där ute som står i bostadskön för Värmdö? Be om en lägenhet i min port, så rullar jag ut röda mattan och hälsar dig välkommen med champagne och en kram den dag du flyttar hit.


Här brinner det på min gata för några veckor sen, tyvärr inte mitt hus.
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |
Upp