I TAKE MY CHAIN, MY 15 SECONDS OF FAME, AND COME BACK NEXT YEAR WITH THE WHOLE FUCKING GAME


Jag ska snart över till Spaso och fika med dom andra, men tänkte ändå skriva av mig lite nu i årets sista blogginlägg.

Jag är förkyld som en jävla räv, men humöret är i jämnhöjd med himlen så det är lugnt. Skjortan är struken, champagnen är på kylning, cigarren ligger i jackfickan, och det ska bli skönt att lägga 2011 bakom mig. Inte för att det har varit ett dåligt år, långt ifrån, men det känns ändå bra att gå vidare. Ska försöka skriva ihop ett inlägg snart och sammanfatta året som gått och blicka ut över tvåtusentolvan som kommer.

Årets bästa nyhet nådde mig igår i alla fall.
UFC kommer till Sverige. Låt mig upprepa: UFC kommer till Sverige.
Jag kan inte med ord beskriva den lyckan. Ni förstår inte hur mycket jag älskar den där sporten som kallas MMA. Ta den här kvällen som exempel... för exakt fem år sen, 31 december 2006 alltså, då var mina vänner samlade och hade börjat festen inför nyårsafton. Och vad gjorde jag? Jo, jag satt hemma i mitt mörka rum och kollade när Chuck Liddell knockade Tito Ortiz i huvudmatchen, och jag gapade och skrek och slog i luften framför mig, och var så jävla lycklig.

Ikväll satt jag ensam hemma i mitt mörka rum och kollade på Alexander Gustafsson och gapade och skrek och slog i luften framför mig, och var så jävla lycklig. Min kärlek till den här sporten växer sig större för varje dag som går, och att nu världens största liga kommer på besök till lilla Stockholm... det är... nej, jag kan inte beskriva hur bra det känns.Jag har en bra känsla i kroppen.
2012 kommer bli grymt. Believe you me.

Som sagt... jag skriver mer när jag får lite tid över. Kommer vara ledig nästan 11 dagar framåt, men just imorgon finns det en pyttepyttepytteliten risk att jag fokuserar på baksmälla och pizzaätande.

Men hörrni, tack för det här året, så ses vi snart igen. Hoppas ni får den bästa kvällen i era liv, så ser vi till att få det bästa året i våra liv när den här natten är över. Okej?


Gott nytt år, era SATANS JÄVLA AS!!!
ALLMÄNT | | 5 kommentarer |

HERREGUD


Nu var det dags igen.
För typ ett år sen blev jag tipsad om en blogg där nån random brud hade suttit i TVÅ år och kopierat varenda inlägg jag skrivit och framställt det som att det var hon själv som skrivit skiten. Jag skrev några idiotförklarande kommentarer till henne, sen ett litet meddelande till blogg.se där jag krävde att dom skulle mörda henne eller åtminstone stänga ner hennes jävla skitblogg.
Det tog typ 5 minuter så var det problemet löst, och sen fick jag ett snyftmail från den där tjejen där hon bad om ursäkt och hej och hå.

Ja, nyss fick jag en kommentar från en läsare som tipsade om en ANNAN blogg där nån tjej gjort samma sak. Människan har suttit sen oktober 2010 och kopierat mina inlägg men anpassat texten så det ska verka som att det är hennes egna ord. Alltså... jag orkar inte.

Så här ser det i alla fall ut när man vaknat upp en morgon och insett att man inte har nåt liv, ingen fantasi, inga vänner, och att man är helt dum i huvet, men ändå vill försöka bevisa motsatsen för omvärlden:

http://saraworldofdreams.blogg.seHej Sara, jag gissar att du läser den här texten nu. Jag gissar även att du kanske inte vill kopiera just det här inlägget. Vad du istället kan få göra är att på egen hand radera hela din satans jävla blogg, eller så ber jag blogg.se göra det inom några dagar så du får lite tid på dig.
Enda anledningen till att jag inte gör det på en gång är för att jag vill visa mina RIKTIGA läsare hur en extremt patetisk människa kan bete sig i det vi kallar bloggvärlden.

Hoppas du får en riktigt bra dag. Kramar från personen vars liv du önskar att du levde.

Idiot.

ALLMÄNT | | 13 kommentarer |

DON'T ARGUE WITH FOOLS


Har ni spelat nåt fightingspel, typ Tekken eller Mortal Kombat och sånt nån gång?
Där har man ju alltid en mätare högst upp som visar hur mycket liv man har kvar, och för varje gång man blir träffad så sjunker mätaren, och till slut är man död.

På jobbet har jag en sån mätare, men istället för liv är det mitt tålamod som tickar ner.
Och igår fick jag ett telefonsamtal som gjorde att den där mätaren sjönk fortare än Titanic om man snabbspolade DVD-filmen så Leonardo lät som en smurf när Kate Winslet och hennes feta röv vägrade låta honom ligga på den där plankan på slutet.

Jag stod i alla fall i kundtjänst med Alex och hjälpte en miljard kunder när A-C kom med en telefon som hon räckte över till mig och bara "Här... alltså... du får snacka med den här människan för jag vet inte vad hon pratar om".

Då var det nån fransk brud som pratade den knackigaste engelskan jag hört, och det lilla jag förstod vad hon sa var att hon KANSKE hade ett paket att hämta hos oss, fast hennes namn stod inte på paketet, hon visste inte vilket namn det stod i, och hon var i Frankrike så hon ville att vi skulle hålla kvar paketet längre än dom 2 veckor som vi annars har kvar paket, men hon hade inget nummer till paketet, men hennes granne KANSKE hade det, men den grannen var utomlands, men jag skulle fixa det tyckte hon. Jag önskar jag hade spelat in samtalet alltså... det GICK inte att prata med människan. Jag var Trevliga Tommy i början av samtalet men blev Frustrerade Fredrik rätt snabbt, efter att seriöst 30 gånger förklarat att jag inte kunde göra nånting. Och jag såg kön med kunder växa bakom mig, så när hon till slut sa att jag skulle hälsa mina chefer att det var ett värdelöst system vi har med posten så höll jag bara med och sa att ja, det är sämst, have a nice day, au revoir.

Ibland vill jag bara åka till kundernas arbetsplatser och begära helt ologiska och omöjliga grejer, och bli skitsur när dom säger att det inte går. "VA!? Men jag SKA ha en Big Mac & company, hur jävla svårt ska det vara att fixa din inkompetenta jävla idiotjävel!?? Vad sa du?? Ja, men jag skiter väl i att det här är en advokatbyrå, det är fan inte mitt problem, ge mig min satans hamburgare nu, din jävla riksmupp!!"


Men snart har jag semester i 11 dagar så det är all good in the hood.
Den bultande blodådern i min panna kan behöva vila lite...
ALLMÄNT | | 9 kommentarer |
Upp