SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Orkar inte köra frågestunden längre än så där, så nu kör vi så det ryker.


Postat av: Goldie
Vad bra för jag har en del frågor :)

* Vad tycker du om Björn Ranelid?
* Hur lyckades din nya tjej fånga ditt hjärta?
* Vad har du för färg på dina strumpor idag?
* Vill du ha barn någon gång?
* Om du fick tio miljoner - hur skulle du spendera pengarna?

1. Att han borde chilla lite med solariesolandet och börja prata som en vanlig människa istället för en onykter poet med uppmärksamhetsbehov
2. Genom sin bländande skönhet och sjukt fina personlighet bland annat
3. Vita såna där shortcuts eller vad dom kallas
4. Ja absolut
5. Skulle resa runt så in i helvete, samt fixa en skön lägenhet på söder


Postat av:
det här är en fråga som jag har funderat på lääääänge...
ÄR du singel? Om inte, du vet den där tjejen som du hade/har som bakrund på din mobil, är hon din flickvän?
HAHA jag har tyvärr inte fattat om du är singel eller inte, så bli inte irriterad för att jag frågar =)

Jag är absolut inte singel i alla fall, så mycket kan jag säga


Postat av: emelie
SPÄCKHUGGAREN!!
Hur länge har du jobbat på Ica? Och vad funderar du på att bli sen?

Har jobbat där i några år nu. Och jag funderar på att bli en massa saker sen, och göra en massa saker. Måste bara se till att ta tag i det också, men det är på gång nu. Luddigt svar, jag vet, men så fick det bli just nu.


Postat av: Karro
självklart att man kommer tillbaka hit, det är ju inte dåligt direkt även om det tyvär inte är nya inlägg så ofta som man vill :(
Nu till min fråga. Vad är det absolut sjukaste och konstiga du vart med om i ditt liv?
Grym blogg btw :D

Såna här frågor är alltid så jävla svåra att svara på på rak arm, om man nu inte varit med om nåt helt sensationellt sjukt i sitt liv, men det tror jag inte att jag har. Eller det finns en del sjuka grejer faktiskt när jag tänker efter, hehe, men det är inget jag delar med mig av här :) Kommer jag på nåt annat så får jag återkomma! Tack btw!


Postat av: Momo
Huskys är snyggast.

Va? Trodde du skulle säga silverrygg eller nåt...
Apropå huskys hade jag en tjejkompis en gång i tiden vars lillebror blev anfallen av typ 10 huskys en dag på stranden, som bet sönder hans fejs och slet loss ena örat på honom. Lite fun fact så där.


Postat av: Cim
Ärligt talat tycker jag du uppdaterar över förväntat under de här mycket speciella, mycket trevliga omständigheterna.
Jag ser gärna ett inlägg om tjejen ifråga. Har faktiskt träffat henne ett par gånger, men det var hundra år sen. Minns hur jävla snygg hon var (och lång?), sen är det tomt i minnesbanken.
Och så en fråga.. kommer vi fortfarande kunna ses nåt i sommar? :/

Det kommer säkert komma fler inlägg om damen i fråga, inte så mycket just nu bara. Men det kommer! Och jag vet att ni har träffats, vilket kanske inte var helt chockerande med tanke på hur det varit förut. Såg en bild på henne på Facebook, och såg att det var du som lagt upp bilden. "Otippat" tänkte jag då. Jävligt snygg är hon, men särskilt lång vet jag inte... 170 cm skönhet är det i alla fall.
Och SJÄLVKLART ska vi ses i sommar! Hade så löjligt jävla kul sommaren 2010 med er så det ser jag fram emot att få återuppleva!


Postat av: saraaa
Tjenare kungen. Eftersom de ovanstående ställer frågor om din flickvän (?) så tänker jag inte göra det. Men jag undrar var du bor, har för mig att du pratar småländska eller skånska (hör ingen skillnad för jag är från dalarna, vet dock inte om det är orsaken till att jag inte hör någon skillnad men vi skyller på det)men bor i Stockholm? Eller?

Oj, du har inte varit här så länge va? Men men, jag är född och uppvuxen i Stockholm, bor numera på Värmdö i Stockholms skärgård, och jag pratar varken skånska eller småländska.


Postat av: anneli
Norrlänningar eller skåningar?
Är din pekfingertå längre än din stortå?
Vad väljer du - att skrubba Göran Persson ren i duschen eller slicka grädde från Caroline af Ugglas ansikte?

Jag fullständigt älskar norrlänningar, och har generellt sett ganska svårt för skåningar. Så där har du svaret på det. Min stortå är längst (kollade precis) och "pekfingertå" känns som en jävligt skev beskrivning av den andra tån. Det är sällan jag pekar på saker med hjälp av den tån.
Skrubba gamla gubbar i duschen må vara en liten hobby jag har, men jag väljer nog att slicka grädde den här gången.


Postat av: S

Nu tänker jag då fråga några helt logiska frågor som man måste fråga till någon som ber en att fråga frågor.

- Ifall du fick välja mellan att äta tonfisk på burk med ingefära i resten utav ditt liv (för du har blivit allergisk mot allt annat och det finns inget botmedel) eller varje måndag,tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag måste du påbörja varje mening med att fisa och peta dig själv i ögat tills du gråter. Vad hade du valt?

Ja, herregud vad mycket frågor, och dom ser ut att vara extremt logiska som sagt. På första frågan väljer jag tonfisken, jag gillar fan tonfisk. Det andra alternativet lät lite väl komplicerat.

- Jorden håller på att gå under totalt, allt har förstörts utav en atombomb förutom alla människor och din plånbok som innehåller ditt bankkort med 48726190482 kr, hur hade du löst situationen?

Pengar i en sån situation är ju bara nåt symboliskt och saknar värde, så det där bankkortet kan jag nog skicka åt helvete. Går nog inte att lösa situationen på nåt annat sätt. Eller hur hade du gjort?

- Klockan är 03.53 och 23sek, din spotify (jag tar förgivet att du har det, om du ej har det föreslår jag att du skaffar det så du kan föreställa dig känslan bättre) börjar spela Royal Republic 'Underwear' utan förvarning på högsta volym, hur reagerar du?

"Varför har jag den här låten på min lista för?" sen skulle jag sätta på hiphop igen.

- Vad är dina fyra sista siffor?

Om du menar till personnumret så är det 0137

- Din polare sitter på toaletten och skiter, han skriker att pappret är slut, du är förkyld och nös dig nyss i den sista pappretbiten. Hade du riskerat att gå ut för att köpa nytt toalettpapper (sa jag att det var översvämmning?) eller hade du gett honom det snoriga pappret och ätit upp all hans ketchup? (han är ketchupman och har cirka 5 och 3/4 flaskor hemma)

Jag trollar fram ett tredje alternativ: ger honom mina obetalda räkningar att torka sig med

- Du har hittat Usama bin ladin och Adolf hitler livs levande i en grotta, du bestämmer att en utav dom ska bli din nya bästa vän, den andra din fiende. Vem blir din nya BFF?

Det lutar åt Adolf enbart eftersom jag kan kommunicera lite på tyska, men då han verkar vara sjukt hetsig som person så skulle jag inte palla ha honom som bästis. Så det får nog bli skäggbocken istället. Vi kan leka kurragömma med varandra. Jag räknar till hundra, han springer och gömmer sig, sen går jag och kollar på tv istället.

- Du har nyss fått reda på att du har 1 dag kvar i livet. Du har 100kr svenska pengar på dig i bakfickan. Du befinner dig i Australien. Vad hade du gjort för att få ut det bästa av situationen?

Har man en dag kvar i livet handlar det väl inte så mycket om att köpa saker, så den där hundringen kan jag ge till en hemlös efter att ha växlat den på banken. Sen ser jag till att ha så jävla kul jag bara kan resten av dagen.

- Jag strävar efter att ha skrapat ihop 13 logiska frågor, har du förstått det redan?

Ja, jag förstod nästan direkt att det var just 13 frågor du skulle ställa.

- Det är julafton. Du och din familj ska öppna julklappar. Det sitter en främmande man vid julgranen. Han är inget vittskägg, inga långa öron, inga huggtänder, inga horn. Rättare sagt, han ser ganska normal ut. Vet du vem han är?

Ingen jävla aning alltså, en jultomte som fastnat med skägget i gräsklipparn kanske.

- Vilket är det roligaste skämtet du någonsin har hört?

Omöjligt att svara på, men antagligen nåt som min favoritkomiker Louis CK har sagt. Finns för mycket att välja på, så det är bara youtube Louis CK och ta vad som helst med honom. Allt är hysteriskt roligt.

- Du har att välja mellan blodrött, kolsvart och pissgult. Vilken färg hade du valt på din högra hand resten utav livet?

Kolsvart

- Htaitr du ngråa stevfal i mnia fgåorr? I så flal ber jag vläidgt meykct om usärkt, och jag tror jag kmomer ströa mig mer på det än vad nogån anann kemmor.

Hittar inga stavfel alls

- Detta är sista frågan, jag är jävligt glad, för de logiska frågorna börjar ta slut nu... Känner du hur leendet försvann och lyckan byttes ut mot tomhet? För bara så du vet, ifall det inte har gjort det än, så kommer det...Förbered dig!

Nu känns det förjävligt faktiskt.

Det snyggaste djuret är pingvinen förresten, kostym-wannabe.


Postat av: Trish
Wombat -lätt det snyggaste djuret.

Emilbloggen är och kommer alltid att vara en klass för sig, även om den i dag inte är vad den en gång har varit. Detta är dock fullt förståeligt med tanke på att du har en sådan pangbrud att spendera tiden med.

Min fråga till dig är följande
-Om du var en superhjälte, vad skulle då vara din superkraft?

Min skulle varit att spela upp soundtrack när jag gick på stan, hur coolt som helst.

Förmågan att omedelbart efter en olycka inträffat veta vad folk borde ha gjort i förebyggande syfte för att ha kunnat förhindra olyckan. Alla som förstår den referensen har min respekt. Din superkraft är förresten också från en animerad tv-serie, om du inte redan visste det.


Postat av: lina
Din blogg är helt jävla underbar!
Hehe men frågan då;
Hur lång är du?
& hur går det med den där tjejen? ;)
PUSS!


Tack ska du ha!
Jag är 184 cm lång, själv då?
Det går bara bra med henne tack!


Postat av: emelie
Skulle man haft någon chans på dig ifall man är 19 om du inte hade haft någon nu? Vad är ditt minimum?

:)

19 år... när är man född då? 1992? Det är en helt annan generation ju, så det är för ungt för min smak. Mitten av 80-talet är det optimala. Men det finns nog många killar i min ålder som hellre vill ha tjejer från 90-talet, satsa på dom vetja!


Postat av: Alveljung
Här kommer min fråga!
Tycker du att frågestunder är ett bra sätt att kommunicera med sina läsare? Anser du att man som läsare måste få en tillåtelse, eller att man måste arrangera frågestunder bara för att fråga om man undrar över någonting?
Har du läst mitt inlägg som jag skrivit om bloggare som har frågestunder?
http://alveljung.blogg.se/2010/november/fragestund-pa-bloggen-1.html

Det blev visst mer än en fråga, men jag hoppas att du kan ta dig tid att svara på den i ett inlägg så småningom. Jag ställer frågan i undersökningssyfte.

Frågestunder är väl ett bra sätt att kommunicera, men det ska inte behövas för att få svar på frågor man har, det kan man ju ställa när och hur och var som helst egentligen. Nä, jag hade faktiskt inte läst ditt inlägg, och orkade inte läsa hela nu, men fick en spontan känsla av att det möjligtvis kan vara det löjligaste jag nånsin hört nån bli upprörd över. Är man en "uppmärksamhetshora med socialt handikapp" bara för att man slänger ihop en jävla frågestund på bloggen? Skärp dig för fan.


Postat av: amanda
hur lyder dina 3 senaste sms du skrivit? och till vilka skickade du dom?

jag är fortfarande en jäkligt lojal läsare förresten :D

Sms 1: "Jag pallar inte stan idag, men du är hemskt välkommen till min enkla boning i Gustavsberg så bjuder jag på middag och en flaska rött. Detta sms ger dig gratis inträde samt företräde i kön innan kl 23. OBS! Vårdad klädsel."

Sms 2: "Käka inte för mycket innan du kommer till mitt residens okej okej okej? Det bjuds på slaktavfall från en lerig gris samt talgligiatlelle. Puss."

Sms 3: "Har ätit fem kalla köttbullar nu i väntan på att du ska komma, men 21.30 blir jättekanon. Maten står serverad på bordet när du anländer, precis som det ska vara i dagens könsneutraliserade jämställdhetssamhälle. Jag tar en kall öl så länge förresten, så jag får känna mig lite manlig åtminstone."

Och dessa sms skickade jag alltså till en och samma person.


Postat av:
Berätta allt om din nya tjej :D

Lugn och fin nu. Det kommer så småningom. Måste först ta reda på ifall hon vill ha mig för den jag är, eller bara för att jag är en storbloggare. Pallar inte med nån star struck-brud med gold digger-tendenser du vet.


Postat av: Emilia Helger
hundar är det coolaste djuret som finns !

Om du fick ta med dig tre saker till en öde ö vad skulle du ta med dig?
Vilka egenskaper ska en person ha enlig dig?
Vart på värmdö bor du?

Tre saker till en öde ö: Ett gigantiskt mansion med alla jag känner, ett till mansion fyllt av mat och sprit, och en kortlek ifall man skulle bli uttråkad nån gång.
Vilka tre egenskaper ska en person ha? Hmm... vet inte exakt hur jag ska förklara men dom ska ha en NÄRVARO, samt humor, samt lite intelligens
Jag bor i Gustavsbergs Centrum, själv då?


Postat av: linnl
Halvdant eller inte - när du väl gör ett inlägg så gör du min dag!

Kan du inte börja med dagens dialog igen?
Om det nu hette så men något i den stilen var det. Det var roligt!

Tack så mycket!
Ja, det är ju inte omöjligt i alla fall, vem vet?
Det är alltså det HÄR du syftar på, som först var Dagens Dialog men sen bara blev Dagens. Blev enklast så. Men ja nåt liknande kanske kommer tillbaka, jag är bara så sjukt dålig på att hålla sånt där vid liv.


Postat av: Karro
Vad tycker du om Simon?

Simon är fin. Har en rätt jobbig flickvän dock.
Okej det var allt.
Nu säger jag som Biggie: if you don't know, now you know, niggaaaaa.
ALLMÄNT | | 3 kommentarer |

BACK IN THE DAYSJag, min tvillingbror och storasyster på en gammal bild. Från 2003 typ.
Sommarloven på förra sommarstugan Vibäck - antagligen den bästa tiden i mitt liv.

Ser ni vem av dom som är jag? Vithårig kille med skön sittstil till vänster, vithårig kille med skön sittstil till höger, topless-gladingen eller bollen?
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |

FRÅGESTUNDJag har, som den skarpsynte kanske noterat, inte skrivit nåt vettigt på flera veckor. Kanske månader. Nån gång ibland har jag tvingat mig själv till att skriva nåt ändå, men det har ju varit långt under min normala nivå. Ni vet, den där Pulitzer-vinnande nivån som andra bloggare drömmer om att en dag komma halvvägs till om dom har tur och jobbar hårt.

Så vad gör vi då?
En liten sån där frågestund kanske? Jaaa, vad roligt. Äntligen. Woop woop.
Det var väl typ nåt år sen sist kan jag tänka mig... jag är osäker på om jag ens har en enda läsare kvar för tillfället, men det återstår att se hur lojala ni är. Lojalitet handlar om att stå vid någons sida när det går bra, men även när det går dåligt. Och nu har det ju gått djävulskt dåligt sista tiden, så all respekt till er som fortfarande är kvar på det sjunkande emilblogg-skeppet.


Men okej, har ni nån eller några frågor så shoot!

Jag kan fråga er nåt också för att sätta bollen i rullning:
Vilket är det snyggaste djuret ni vet?
ALLMÄNT | | 19 kommentarer |
Upp