GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR EMILBLOGGEN!!!
Nu kör vi, hörrni. Aldrig brukar man bli så besviken som på just nyårsafton, man tror att det ska bli ens mest fantastiska kväll i livet, men så slutar det alltid i katastrof. Men jag har en bra känsla i kroppen för just den här kvällen. Det kommer bli grymt. Grymt säger jag!

Ska bara spola av mig, sätta på mig skjortan, lista ut hur fan man knyter en slips, på med jackan, greppa dom lila påsarna från Systembolaget och sen drar jag hem till Denice på 9:e våningen i Skanstull där dom andra befinner sig. Sen rullar vi gemensamt vidare till villafest i Solna.

It's gonna be legen... wait for it...

Och den som säger "Gott nytt!" till mig ikväll istället för "Gott nytt år!" hoppas jag får ett riktigt uselt 2011. Jag själv planerar att få ett GRYMT jävla 2011. Grymt säger jag!
Och tjejer... kom ihåg att ragga så in i helvete ikväll, okej? Varenda kille ni får syn på ska ni försöka haffa! Vem vet, ni kanske träffar drömprinsen ikväll?

Förutsatt att ni ska på samma fest som jag ska på alltså.
Hur som helst önskar jag er ett gott nytt år. GOTT säger jag!!...dary!
ALLMÄNT | | 7 kommentarer |

KOM IHÅG VAD SOM GÄLLER IKVÄLL GRABBAR!

En hälsning till alla killar (båda två) som läser den här bloggen... kom ihåg det jag skrev om häromdan, angående att det alltid bara är killar som raggar på tjejer och inte tvärtom. Så ikväll och i natt inleder vi det nya året med att skita i alla tjejer tycker jag. Okej? Så får dom känna hur det känns. Total fokus på detta projekt nu hörrni, jag vill inte höra talas om några snedsteg på fyllan eller liknande.
Det får ta hur lång tid det vill. I värsta fall får vi bli bögar allihop, om inte tjejerna till slut fattar hinten. Att vara bög är säkert helt okej. Kan nog bli lite jobbigt att sitta ner dom första veckorna innan man vänjer sig, men annars är det nog inga konstigheter.

Här är en liten instruktionsfilm som beskriver hur jag vill att ni ska bete er ikväll.
Katten är du, hundvalpen är tjejen, och matskålen är ölen.
Frågor på det? Kan det omöjligen vara. Kör hårt nu.


(Sidenote: Det är tredje gången jag postar den här videon på nyårsafton)

ALLMÄNT | | 3 kommentarer |

I TAKE MY CHAIN, MY 15 SECONDS OF FAME, AND COME BACK NEXT YEAR WITH THE WHOLE FUCKING GAMEKöpt champagne, öl, vin och cigarr - check!
Nyårsafton här kommer jag!
Köpte även en trisslott som jag planerar att bli ekonomiskt oberoende av vilket jag känner skulle vara en rätt bra start på det nya året. Skrapar den strax efter tolvslaget, gör high-five med alla i närheten, skjuter iväg champagnekorken åt helvete, hånglar upp nån brud i brygga, och sen är jag redo att möta 2011 med buller och brak.


Vi ska till Big Sexys flickvän Emelie, som fyller 25 år på nyårsafton och så firar vi henne och det nya året samtidigt. Hon har lånat hennes föräldrars villa i Solna, och det är bara hiphoptjejer och hiphopkillar närvarande och det kommer bli grymt! Grymt, sa jag!

För exakt ett år sen på klockslaget så var jag och min kvinna och väninna Yaminna som får mitt hjärta att brinna och min ångest att försvinna på väg till Paris. Det var också grymt! Grymt, sa jag!!

Här är filmen jag gjorde med bilder och filmer från den resan.
Den är grym! Vad sa jag? Jo, grym sa jag!
ALLMÄNT | | 7 kommentarer |
Upp