TEKNISKT FEL, VAR GOD FÖRSÖK SENARE

Tänkte bara säga att mitt intranät är motsatsen till fungerande just nu, så jag väntar bara på att det ska kicka igång igen och tills dess kan det bli lite glest mellan inläggen.

Jag älskar inte er tillräckligt mycket för att orka skriva regelbundna inlägg från mobilen som jag gör nu, men med tanke på hur superdupersämst jag varit på att uppdatera bloggen den här sommaren så är ni väl vana och har inte jättemycket förhoppningar på det här förhållandet längre.

Men så fort Bögbandsbolaget styrt upp min situation så kör vi igång igen och satsar helhjärtat på det här som vi har tillsammans. Döda inga kattungar så länge så hörs vi.

Puss och kram på er allihop, förutom ni som är vänsterhänta.

| | En kommentar |

THE ONE THAT GOT AWAY

 
Fick ett meddelande av Izauwrah som en gång i tiden jobbade på mitt jobb men som slutade i lördags (enligt henne på grund av att hon "sagt upp sig", och enligt ryktet jag kommer starta "för att hon knyckt en massa Bamse-tidningar och Dumle-klubbor på lunchrasten och därför fått sparken").
 
Meddelandet var i alla fall att jag blivit omnämnd i hennes modeblogg vilket jag kanske skulle uppskatta eftersom jag tycker det är mega-trist att ingen av mina töntiga killkompisar har en blogg som jag kan få medverka regelbundet i, som dom får göra här i min briljanta bloggjävel hela tiden.
Hon skrev alltså ett avskedsinlägg om ICA där hon nu har slutat, och man kan inte nämna det stället utan att nämna mig, så därför fick jag vara med på ett hörn:
 
"När det väl var dags för kassaträning kommer jag ihåg att jag, i förväg, hade läst på Emilbloggen - min bloggbibel - att det var Emil som skulle kassaträna mig och en grupp ICA-rookies. Det tyckte jag var sjukt roligt, men jag vågade ändå inte säga: "Du, jag läser din blogg!" när vi väl stod där på ICA och Emil ansträngde sig för att inte driva oss till död av förvirring med hjälp av sin klockrena ironi. Kände mig som en liten tönt som träffade en superstjärna; ICAs egna Notorious B.I.G. Idag fick jag en bamsekram av Emil innan han sa: "Hejdå. Nu ses vi aldrig igen." Typiskt honom... Det jävla aset."
 
Fett gulligt ju.
Jag längtar tills jag också kommer skriva ett avskedsinlägg om det stället, även om det kommer vara med blandade känslor. Typ 98% glädje och 2% sorg.
 
HÄR är i alla fall hela inlägget hon skrev, men eftersom ni redan har läst det viktigaste - delen där jag medverkar - så behöver ni ju inte läsa resten.
ALLMÄNT | | Kommentera |

AND JUSTICE FOR ALL

 
Blev väckt av målarna imorse igen, som verkar ha gett sig fan på att aldrig låta mig sova ut på mina lediga dagar dom själbefriade asen, men nu är dom klara och borta ur mitt liv så jag kan äntligen gå vidare i det.
 
Strax efter hamnade jag på Aftonbladets lilla hemsida där dom nu kör rättegången mot Anders på live-tv. Kan inte påstå att jag varit överdrivet insatt i varken rättegången eller hur det norska rättssystemet är uppbyggt, men jag har förstått att folk väntat länge på vad domen skulle bli när den lästes upp för en stund sen. Men det var väl ändå hyfsat enkelt att dra slutsatsen att oavsett om det skulle bli fängelse eller vård för honom så skulle det åtminstone bli maxstraffet.
Bara kolla upp i straffskalan vad det värsta straffet för respektive domslut är för nåt, och sen utgå ifrån att det är det som kommer dömmas ut. Hur skulle det inte kunna bli ett maxstraff för det han gjorde för drygt ett år sen? Att ge honom ett straff där det fanns en snöbolls chans i helvetet att han nånsin skulle bli en fri man igen vore ju sån jävla slap in the face mot alla drabbade och dom anhöriga.
 
Eftersom min norska inte är felfri blev jag därför lite förvirrad när domaren sa att han får 21 års fängelse. Men efter lite research fick jag reda på att 21 år ÄR maxstraffet, men att i hans fall tillkommer "förvaring" vilket betyder att det efter 21 år förlängs med fem år åt gången, vilket i hans fall betyder att han kan ju drömma om att nånsin kunna gå in på en 7-Eleven och köpa en glass igen.
 
Jag har bara lite övriga önskemål när det gäller den där människan:
 
- Kan nån bara snälla gå fram i rättssalen och ge honom världens genom tiderna hårdaste örfil så hans äckliga leende försvinner för en stund?
- Kan alla anhöriga få varsin timme ensam med honom i ett rum fyllt av tortyrredskap?
- Kan han få dela cell med nån homosexuell våldtäktsman som heter typ Jamal Abdul Mohammed som är en 210 cm lång och 145 kilo tung afrikan med en 33 centimeters penis?
 
 
ALLMÄNT | | 4 kommentarer |
Upp