LATELY

Berg-och-dalbanan vid namn "2011" rullar vidare, och jag åker med fortfarande. Än så länge har jag inte ramlat av!


Och senaste tiden har bestått av...



Stand up på Chinateatern med min kvinna och väninna Yaminna, där vi såg Bill Burr från USA, och herre-JÄVLAR vad jag garvade den kvällen...



...några glas vin innan showen, och efter showen fick jag även skaka hand med Bill, växla några snabba ord, och fick en signerad DVD. Lyriskt ögonblick. Han är så sjukt rolig så ni anar inte, kolla upp honom säger jag bara.




...en fem timmar lång Stockholms-promenad med min gamla vapendragare Maria. På tal om roliga människor. Vi har känt varandra i över elva år nu, och garvar fortfarande lika mycket åt varandras löjliga skämt.




...festat med extremt roliga vänner. Ja, jag är omgiven av humor ska ni veta. Det är skönt ibland när livet inte är lika humoristiskt.




...Donkey Kongat med blogg-Jessica, en fett tråkig tjej som aldrig ens lyckats få mig att le.




...röjt på hiphopkonsert. Galen kväll.




...garvat åt den här lille rackaren. Det här är min homeboy, varje gång han ser mig får jag en slängkyss och världens leende. Då är det svårt att vara nedstämd minsann.


...och ikväll har jag varit på bio och sett Contagion, och imorgon skriver jag 2.0 på högskoleprovet. Eller som Maria sa: "Du har alltså betalat 350 kronor för att få göra det där provet? Du betalar för att få det bekräftat att du är dum i huvet alltså? Det hade jag kunnat berätta för dig gratis".

Och efter provet blir det kalabalik-utgång utan dess like, då hela ligan ska vara samlad, och dagen efter blir det en grym UFC-gala, och sen har jag HÖSTLOV för första gången på tio år. En veckas välförtjänt ledighet.



Men för att summera livet just nu... det ÄR tungt, det ÄR jobbigt, och jag saknar henne som FAN... men som tur är så finns det även saker i mitt liv som ÄR jävligt bra, och det är det jag försöker fokusera på just nu. För när man får hjärtat krossat står man inför två val som jag ser det: antingen gräva ner sig och tycka synd om sig själv, eller bara göra det bästa av situationen istället. Och det är det jag försöker göra. Det är svårt, men jag försöker.

When life gives you lemons... you paint that shit gold.
ALLMÄNT | | 14 kommentarer |
Upp