I'M OUT FOR DEAD FUCKING PRESIDENTS TO REPRESENT ME

Jo men visst.
Nog har jag förvandlats lite mer åt det feminima hållet efter min tjejkväll igår.
Efter jobbet idag gick jag in på bolaget och köpte vin, sen gick jag och shoppade, och precis som alla ni tjejer gör så rev jag ner galge efter galge på golvet när jag letade rätt storlek inne i butikerna.
Så jävla brudigt beteende.

Måste fan stoppa upp en snus the size of a badboll under läppen, kolla på mycket kvinnoförnedrande porr, samt hälla i mig 20-30 liter öl ikväll för att få känna mig lite manlig igen.

Ikväll ska jag på hemmafest. Det är ju inte varje dag det händer precis. Men det ska bli kul. Och precis när jag skrev det fick jag sms av Jenna. "Laddad för den grymmaste festen någonsin?"
You know it. Det som talar emot är väl att jag är trött så in i fittan, men hey, det är jag väl för fan varje jävla dag så det är väl inget som ska förhindra mig att hångla upp alla tjejer i brygga, spöa alla killar och bli fullast på festen.

Jag är på bra jävla humör i alla fall. Och det kan jag nog tacka Spotify som jag fixade igår. Hade bara hört talats om det lite grann innan och visste inte ens vad det var. Men nu har jag tillgång till alla låtar som någonsin gjorts i hela jävla världen tack vare Spotify, och eftersom jag gillar musik så resulterar det att jag blir ganska glad. Nu ska jag gå och knivhugga en fluga som flygit runt och stört mig under hela det här inlägget. Tjarråå.
ALLMÄNT | | En kommentar |
Upp