GEVALIA - NÄR DU FÅR OVÄNTAT BESÖK


Här är topplistan över olika länder med folk som läser min blogg. Med flest besök från Sverige så klart, och mindre besök från Costa motherfucking Rica. På plats nummer 19 har jag ingen aning vad det kan vara för land. Nån från Bermudatriangeln kanske? Ooooh.

Hur som helst.
Jag har blivit helt stört jävla rastlös senaste tiden, och måste ut i världen igen. Sjukt sugen. Det jag däremot inte är sugen på, förutom potatisbullar (BLÄ!), det är att slösa en miljard pengar på att bo på hotell. Därför vore det väl helt underbart ifall nån av er i nån av dom här länderna sa till mig att "Men du! Emil! Vet du vad!" varpå jag säger "Nä? Vadå?" och så fortsätter ni med att säga "Varför inte bo på min soffa helt jävla gratis, i utbyte mot att jag får chansen att uppfylla en livslång dröm, nämligen att få träffa dig i verkliga livet!" och så säger jag "Men herregud vilken bra idé, kom du på det alldeles själv? Det är ju helt otroligt grymt initiativ!", förutsatt att du inte bor i Finland, för det är ett land jag inte är särskilt jävla sugen på om jag ska vara brutalt ärlig.

Men säg till mig, så bjuder jag på en flaska Fontana Candida i Italien, en Jack Daniel's i USA, en Heineken i Holland eller en tequila i Mexiko. The world is yours, så bjud in mig till den nu för fan.
ALLMÄNT | | 8 kommentarer |

VAR ALLTID GLAD =)


Här är en bild på Jocke som sitter uppsatt på jobbet. Ingen aning varför just han sitter där, men det gör han i alla fall. "Var alltid glad =)" har han skrivit i pratbubblan bredvid honom. Men jag vet inte, det känns inte som att den texten skulle sitta där. Det enda jag tänker på när jag ser hans ansiktsuttryck där är att han säger "Pfft, skulle inte tro det grabben". Så varje gång jag går förbi så säger jag det högt för mig själv, och tänker på olika scenarion där han skulle kunna se ut så där...

Liten kille: Buuuhuu jag har tappat bort min mamma, kan du hjälpa mig hitta henne?
Jocke: Pfft, skulle inte tro det grabben

Emil: Jocke, kan jag låna fem kronor av dig så jag har råd med nudlar till lunch?
Jocke: Pfft, skulle inte tro det grabben

Chefen: Jocke! Där är du! Kom genast in på mitt kontor! NU!
Jocke: Pfft, skulle inte tro det grabben

Och så vidare.
Men apropå inlägget under det här så måste jag ändå passa på att säga att Jocke faktiskt är en av dom bättre servicemänniskorna på mitt jobb. Så om ni nån gång är där och har fem kassor att välja på, så ska ni välja att gå till honom. Bara ni inte går till Simon, han ollar nämligen alla kundernas varor utom saltlakritsen av uppenbar anledning.
ALLMÄNT | | En kommentar |

SERVICE

Jag har ett tips till er tjejer som är singlar, och er killar som vill köpa jeans:

Gå till Levi's-affären i Gallerian vid T-Centralen. Jag var där igår och blev pålurad ett par jeans av en snubbe som var så jävla len i truten. Jag älskar folk som är grymma servicemänniskor, oavsett bransch dom jobbar i. Jag blev nästan lite kär i honom, om jag bara hade varit lite mer homosexuell av mig. Skön, laid back och rolig människa, extremt hjälpsam och trevlig. Visst, risken är ju stor att han skiter fullständigt i mig och bara vill tjäna pengar till butiken eftersom han trots allt är en säljare - men det bryr man sig ju inte om.


Det är väldigt många kunder på mitt jobb som gett mig beröm för min service och blir glada när dom får hjälp av mig, men det beror helt på vilket humör jag är på. Idag var jag skittrevlig till exempel och orkade till och med skämta lite med dom ibland så pensionärerna garvade löständerna av sig. Men undrar om nån annan kille också sitter och uppdaterar sin blogg nu och berättar om att han nästan blev lite kär i snubben på ICA... hmm, obehagligt. Får börja bli lite grinigare helt enkelt så slipper jag det. "Hej, var det bra så? OKEJ, STICK HÄRIFRÅN DÅ FÖR I HELVETE!". Ja, så får det bli.

ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp