IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

...För det är emilbloggens födelsedag!!!

Idag är det tre år sen era liv gick från en meningslös väntan på döden till en lycklig saga med en tapper riddare i huvudrollen. En saga som aldrig verkar ta slut.
Nästan 2000 fantastiska inlägg har ni blivit välsignade med under dessa år. Känns det bra? Känns det mäktigt? Känns det som att ni vill springa på en strand i slow motion och bara skrika ut er glädje, medan vågarna slår mot era bara fötter i solnedgångens sken? Känns det så?





För mig känns det som en helt vanlig fredag i alla fall. Jobb idag, jobb imorgon.
Men nu har vi passerat ännu en milstolpe, hörrni. Känns det fint? Känns det grymt? Känns det som att ni vill lämna lägenheten, gå ut på gatan och greppa tag i första bästa främling och bara dansa över kullerstenarna resten av kvällen och natten medan världen flyger förbi runt omkring er?





Själv är jag ganska trött och tänkte snart sova lite. Kanske somna till en film som får stå på i bakgrunden i mitt mörka sovrum.
Men tre år, hörrni. Känn på den. Smaka på orden. Lek med tanken. Och ni kan ju tänka er hur mycket mer trams jag kommer hinna skriva från den här stunden tills dess att jag sitter i rullstolen på åldersdomshemmet och bloggar om alla idioter som jobbar där, om hur mina barnbarn som nyss fyllt 20 och är lättmanipulerade får smuggla in whiskey till mig på avdelningen, och hur knasigt det blev när jag blandade ihop hjärtmedicinen med viagra.
Nu har det alltså bara gått tre år, så då kan man väl uppskatta att vi har minst 60 år av äventyr kvar att uppleva här på emilbloggen tillsammans.

Känns det spännande? Känns det tryggt? Känns det som att ni vill fira denna glada nyhet med att sätta på er finskjortan, fixa till frisyren och korka upp champagnen?





Jag måste återigen passa på att lägga in en av mina bloggrelaterade favoritklipp, den jag gjorde för två år sen när emilbloggen fyllde ett. Lite glad blir jag ju av att se den, det måste jag erkänna.
Men okej, då säger vi så. Då ses vi här igen imorgon, och alla andra dagar sextio år framåt.

Ta hand om er, era satans jävla as.



ALLMÄNT | |
#1 - - Petra:

Grattis emil.blogg.se!

Många mörka dagar har genast blivit ljusare så fort man ser att du skrivit ett nytt inlägg!

#2 - - Meddy:

I'VE GOT NOTHING BUT LOVE FOR YOU!

#3 - - Jill:

Grattis emilbloggen! Räknade nyss ut att jag har läst din blogg i 3 år faktiskt!

#4 - - Emilia:

Stort grattis, emil.blogg.se!!

#5 - - saraaa:

Skööön!

trodde du var i min ålder först (18) när jag läste din blogg. efter några veckor visade det sig att du var nåågot äldre. jag blev snopen, arg och upprörd. men vill du gifta dig med mig?

#6 - - Mickis:

Grattis emilbloggen och grattis Emil. Fan alltså, tre jävla år. Det är ett bra tag. Känns fint att ha varit med från födseln och sett denna lilla bloggkrabat växa upp.

#7 - - ASH:

Graaaatttis,haha i just loooooove din blogg!

haha vilken svengelska det blev menmen, hoppas att du fortsätter blogga för man behöver såna som dig i den så kalalde bloggvärlden, du är tusen gånger bättre Kissie och alla de där. DU är åtminstone rolig och ofalsk. Keep up the good work, Emil =)

#8 - - annsoh:



Nu kör jag igång dagens blogg! Gå in och anmäl dig! Du har chansen att bli dagens blogg varje dag! :D

#9 - - Saba:

säg inte att du supit bort din allra sista IQ-cell nu? Jag tar en vild gissning på att du är bakis och ligger i din säng just nu och funderar på hur du ska lura finnen (FINLÄNDAREN ALLTSÅ) som sover på gatan att pissa åt dig så att du slipper gå upp. Eller så haru åkt till Disneyland..



Grattis på bloggen-fyller-3-år-dagen i efterskott!

#10 - - cecilia:

HÖRRU! Vart tog du vägen nu då? Har världens sämsta dag. Behöver lite Emil för att tagga till. GE MIG

#11 - - daniella:

Alltså... såg nyligen på lite good ol' boh3m3 videos på youtube och tyckte att han påminde om någon. Sen kom jag fram till att det var ju du. Men då jag inte träffat dig, så är det ju i sådana fall bilden som jag fått av dig av att bara ha läst din blogg. Men är det så, att ni lite lika? Är det såhär det hade sett ut om du videobloggat istället? Och slutligen, har du sett boh3me förut? hahahaaaa jag vet, random

http://www.youtube.com/user/boh3m3#p/u/42/hLkJi87LUi4

http://www.youtube.com/user/boh3m3#p/u/30/MgD_ZOZOyrk (kolla vidare om du har lust)

#12 - - Melina:

grattis! lätt bästa bloggen! :D men snälla blogga jag har tråkigt i skolan :P hehe (: hadee

#13 - - Mia:

När hade du tänkt uppdatera din blogg?

#14 - - Martina:

Emil, jag faller snart ner i en djup deprission! Uppdatera din blogg snarast!

#15 - - Sara:

Emiiiiiil, vart har du tagit ivägen?!

#16 - - JOcke:

EEEEMMMMIIIIIILL!!!!



Uppdatera innan jag döööör!!!!

#17 - - ellen:

NU HAR VI VÄNTAT TILLRÄCKLIGT KÄNNER JAG

#18 - - Julia:

"Vi ses imorron"....du glömde lägga till NOT!

Besviken!

Upp