90-TALET, 90-TALET, VAD KUNDE GÅ SNETT, VAD KUNDE GÅ GALET?

Här sitter jag med tolv kilo spagetti och sjuttiofem köttbullar i magen.
Och 50 centiliter kall öl som köttbullarna badar runt i där inne.
Hmm.. fanns det inte nån köttbullelåt för en herrans massa år sen? Hur fan var det den gick?

Skit samma... Idag var jag lediga killen igen. Gled in till stan en sväng.
"Gled" undrar ni? Vad menar han? Tog en jävla sats och sen bara gled på strumporna hela vägen till Slussen eller vadå? Nej, jag tog bussen. Och "ta en jävla sats" överlåter jag till Jenna Jameson och annat folk i branschen.
Jag är nog inne i stan för sällan, eller blivit för gammal för att kunna uppskatta folkmassan som rör sig där inne. Det är fan djungelns lag som gäller och jag vill bara gå runt beväpnad med en eldkastare så att alla håller sig på avstånd.

Förut var jag i stan varje dag och vande mig vid shoppande tjockisar som går åt ett håll men tittar åt ett annat. Gamla kärringar som går långsammare än en sköldpadda med kryckor, men man kan inte gå om dom för det är så jävla trångt just där.
"Tuffa killar" som är så pass tuffa att dom måste visa hur tuffa dom är genom att aldrig någonsin gå åt sidan några centimeter om man möts på en trottoar. Det är bara blicken rakt fram, lätt bakåtlutad och armarna rakt ut åt sidorna så dom ska se större ut. Stentufft.

Köpte lite this and that, bland annat en klocka som tanten på Guldfynd ville att jag skulle försäkra. Men jag sa att senast jag gjorde det så gällde försäkringen i 3 år, en vecka efter dom 3 åren passerat så blev klockan snodd, så det spelar ingen roll om jag försäkrar, det går åt helvete ändå.
Men hon var rätt påfrestande om den där jävla försäkringen, så jag sa att min pappa var sjukt rik och kan köpa ny klocka till mig nääär jag vill.
Köpte ett par solglasögon också och dom kom väl till pass kan jag säga. Då är det ingen som ser vart min blick vandrar nånstans. Fan vad tjejer är snygga. Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Men nu är jag helt jävla vindögd. Och jag räknade till att det var 2379 olika tillfällen då jag bara ville vända mig om efter att nån tjej gått förbi mig. Men så kan man ju inte göra. Fan.

Imorgon är det valborg sägs det. Dags att sätta kepsen på sned, be nån tjacka lite folköl, sladda ner till brasan med moppen och hångla upp Lollo, Mickiz, Carro och Bella. Sen hem och kräkas.
Nä, så roligt ska vi inte ha det. Vi ska hem till Danne och Pernilla som har fest.
Tema: 90-tal.
90-talet för mig är nog det bästa årtiondet i mitt liv, så jävla mycket underbar nostalgi. 80-talet hade sin charm med dagis och ansvarsfrihet och hopp om framtiden, men ändå. Detta årtionde har haft sina ups and downs, så jag avvaktar med att betygsätta. Men 90-talet var grymt. Men vad fan hade man på sig? Ärligt? Och hur stor är risken att man sparat några kläder från den perioden?
Vet fan inte hur jag ska bete mig riktigt, men nåt jävla skit ska jag nog kunna slänga på mig. Det ryktades om att tjejerna skulle köra nån slags fjortisstil. YESSSS! Vita savannbrallor all night long! ANTY UP!

Här är dagens outfit. Har hittat tillbaka till hiphopstilen, det är fan det jag trivs bäst med. Rock, normalstorlek på jeans och frisyr i all ära, men det här är jag...

image48

Det är förresten här jag bor, hemtrevligt eller hur?
Det är alltså här tjejerna samlas under helgnätterna på fyllan och sjunger "Öppna din dörr... och säg att du vill haaa mig hääär!" när jag ligger och sover som bäst.
Det får ni fan lägga av med, ni vet vilka ni är... alla 200 av er!
ALLMÄNT | |
#1 - - Rebecca:

'du får inte stoppa köttbullar i näääsan markus" (me tysk brytning)

#2 - - emil:

Haha just fan så gick den ja!
"du får inte stoppa köttbullar i näsan sisådär!"
hahaha...90-talet

#3 - - Anonym:

Du är ju gay och säger aldrig nej

kram Jonas

#4 - - detvaintejagdetvasossarna:

That's hot

Upp