MÄNNISKOR SOM FÅR MITT HUVUD ATT BÖRJA BRINNAEller ja, jag menar det jag skrev som rubrik varken bokstavligt eller bildligt talat... det är inte som att mitt hår fattar eld och jag måste ninja-dyka ner i närmsta vattenpöl för att släcka skiten. Och det är inte heller så att jag bara kokar av vrede på grund av dessa människor jag tänkte nämna här snart.
 
Men den rubriken kändes bättre än om jag hade dragit till med typ "Människor som jag i viss mån kan ha lite svårt för beroende på diverse omständigheter såsom graden av deras beteende och mitt eget aktuella humörstillstånd".
 
Men nu kör vi en liten lista i alla fall, så hoppas jag på att alla människor i världen som är berörda av detta läser det här inlägget och ändrar sig direkt. Men eftersom jag bara har 6 bloggläsare (en bra dag kanske 9 stycken) så lär väl inte det hända.
 
- Killar med långa naglar
Det kan låta overkligt och nånting som är hämtat ur en science fiction-film, men det FINNS faktiskt sätt för oss snubbar att inte låta våra händer påminna om Edward Scissorhands. Hört talats om en nagelsax nån gång? Klipp skiten för i helvete, alternativt gör ett könsbyte och måla naglarna röda while you're at it. Hur svårt kan det vara?
 
- Tjejer som snusar
Helt plötsligt är det extremt mycket tjejer i Sverige som håller på med såna dumheter. Vad hände? Spelar ingen roll hur snygg du är, kör du upp en svart klump under läppen så är du lika sexig som en jävla skottkärra i mina ögon.
 
- Snubbar som har en "tuff gångstil"
Vet ni vad jag menar nu? Jag syftar på killen som är lite lätt bakåtlutad, går med armarna rakt ut åt sidorna, och typ gungar snett i sidleds medan han går framåt på gatan och ser hård ut. Du skulle fan se mindre löjlig ut om du gick runt med en balettkjol och prinsesskrona. Jag ser såna här killar lite då och då, och jag förstår inte hur dom på riktigt tror att dom är Tony Montana när dom kommer vandrande på trottoaren. Gemensamt för dessa snubbar är att dom flesta är under 170 cm långa. Kompensation för nåt annat som också är litet? I'd like to think so.
 
 
Näää men skit samma... tänkte egentligen skriva en lista med typ 10 olika punkter, minst, men börjar känna att jag nog upplevs lite för bitter just nu. Och jag är en jävla färgglad solstråle med blommor som det sitter fåglar och kvittrar på, för att beskriva min personlighet, ska ni veta. Jag är inte bitter. Så jag skriver inte mer än tre grejer nu. För i helvete.
ALLMÄNT | |
#1 - - X:

Håller med på alla punkter. En kille jag träffade som hade ganska långa naglar vägrade klippa dem eftersom långa naglar behövdes när han spelade gitarr? Jävla weirdo.

#2 - - Y.a.m.i.n.n.a:

Alltså, tjejer som snusar... Jag ser inte problemet. Then again, i like dem butch girls!

#3 - - Filippa:

Jo, fleeer!

Upp