HEY... HOW YOU DOIN?

 
Det blev några som svarade på frågan i inlägget under detta trots allt, härligt och kul!
Jag är ju sagolikt usel på att räkna, och blir lite yr i bollen och behöver sätta mig ner när det börjar bli tvåsiffrigt, men drygt 25 personer skrev i alla fall att dom var singlar.
 
Jag har en fråga. Vad gör ni på lördag?
 
Hear me out. Jag får ju min lilla lön imorgon, samt belöning från CSN eftersom jag är duktig och studerar. Så vad tror ni om att jag bjuder ut er allihop på dejt i övermorgon? Funkar? Klart det funkar!
 
Hear me out. Jag har inte jobbat igenom alla detaljer ännu, men satt ändå uppe hela natten och klurade på vad vi skulle kunna hitta på för äventyr.
Jag tänkte att vi möts vid Katarinahissen på lördag runt sextiden. Ni får varsin blomma (en hyacint med tillhörande kruka), en puss och en kram och en high-five. Vi går upp för trapporna mot Mosebacke, viker varsitt pappersflygplan, kastar ut dom mot Slussen och kollar vem som kommer längst. Vinnaren får en till blomma av mig. Denna gång en orchidée med tillhörande kruka.
 
Det är alltså här jag menar, för er som inte hittar i Stockholm. Det där är jag förresten.
 
Vi går ner för trapporna igen, över gatan till McDonald's där jag bjuder på middag. Hey, jag är fattig student och jobbar extra på ICA, vad trodde ni? Att vi skulle gå till Gondolen ovanför oss? Glöm det. Ni får välja meny (obs, ingen plusmeny, glöm det). Under den romantiska middagen tänkte jag att vi lär känna varandra lite närmre. Ni berättar lite om er själva, och den jag anser verkar mest intressant får ännu en blomma. En pelargon med tillhörande kruka.
 
Vi tassar raskt över till bolaget innan dom stänger, köper med oss massa vin och drar till Skinnarviksberget. Här får ni sätta er på filtarna jag tagit med, och värma er framför brasan jag gjort upp med mina bara händer, grilla korv och marshmallows, och lyssna på några egenkomponerade låtar som jag sjunger för er, ackompanjerad av min gitarr. Här tänkte jag att vi avslutar med lite allsång, förslagsvis den här gamla dängan:
 
 
 
Den som jag tycker sjunger finast av er vinner delmomentet, och blir belönad med (gissa vad?) en blomma! Men eftersom jag gillar tjejer som är bra på att sjunga så väger detta moment lite extra tungt, så blomman den här gången är inget mindre än en jävla syrénbuske. Så drick mycket te innan lördag och slipa stämbanden ordentligt, för här gäller det att visa framfötterna.
 
Här är Skinnarviksberget förresten, för er som aldrig varit där. Fortfarande jag på bilden.
 

Sen sitter vi runt lägerelden och dricker vin och snackar skit om allt och ingenting. Garvar åt massa trams, men glider även in på lite djupare ämnen ibland. Och så garvar vi igen. När brasan har slockat och vinet är slut så promenerar vi vidare. Jag föreslår följande formation: jag i mitten, med hälften av er på varsin sida om mig. Vi går förbi hemma hos den populära killen från högstadiet, som var taskig mot mig och sa att jag aldrig kommer få en tjej, så att jag kan fråga honom hur det är att vara tunnhårig, överviktig och flickvänsbefriad nu för tiden, medan ni står runt omkring mig och dansar sexigt och sjunger mitt namn. Den som dansar finast får en blomma, den här gången en ljung med tillhörande kruka.
 
Sen drar vi till Norra Brunn och kollar på stand up, blir inspirerade och känner oss själva jävligt roliga efteråt, och sätter oss på en uteservering med infravärme och kör lite people watching. Kommenterar varenda jävel som går förbi, och den som är roligast på att kommentera får en bukett tulpaner, med tillhörande vas.
Sen kör vi en tipspromenad som jag arrangerat på Djurgårn, med frågor där ni får kryssa i det svar som passar dig och din personlighet bäst, så jag kan avgöra lite mer vilka ni är och om vi passar ihop. Den som vinner får en lilja, med tillhörande kruka. Och när vi ändå är i närheten så tycker jag att vi klättrar över staketet till Skansen och matar lite djur. Den av er som lyckas kidnappa ett djur vinner. Var gärna kreativ, men inom logikens gränser. Det kan bli dålig stämning under vår date om någon av er knyckt en jävla säl eller nåt.
 
Här nånstans kanske ni börjar känna att det blir lite mycket tävling och konkurrens mellan er, medan jag inte gör så mycket för att imponera på er och få er att vilja gå på en andra dejt till exempel. Misströsta icke. Nu ska vi nämligen hem till mig.
 
Med taxi? Ni måste skämta. Spendera tre månadslöner för den taxi-karavan det skulle krävas att transportera oss hela vägen ut till Värmdö? Nej nej, det är bussen som gäller.
 
Och det är nu vi kommit till dejtens final kan man säga. Men för att vara tidseffektiv och inte låta er vänta medan jag ligger med en åt gången i 25 omgångar, så tänkte jag att vi delar upp er i fem olika lag, med fem personer i varje. Så medan lag 1 befinner sig med mig i sovrummet, så sitter lag 2, 3, 4 och 5 ute i vardagsrummet och kollar på film så länge. Sen roterar vi lagen tills alla har fått chansen. Låter det rimligt?
 
När vi vaknar dagen efter fixar jag pizza och milkshake, så kan ni äta medan jag kallar in er en och en till mitt rum där jag ger er slutbetyg och omdöme, och lite konstruktiv feedback. Sen får ni ställa upp er på en lång rad i hallen där jag väljer en slutgiltig vinnare.
 
Den lyckliga vinnaren får två trisslotter. Med tillhörande kruka.
 
 
Mvh / killen som utgår från att alla som besöker emilbloggen gör det för att dom är hemligt kära i honom, inget annat.
ALLMÄNT | |
#1 - - Isabella:

Fan vad jag önskar det här kunde gå genom. Skulle va sjukt kul ändå haha men vi kan ju skippa "ligga-i-lag"-delen & istället ha en särskrivnings-tävling? Helt seriös är jag haha någon annan bloggläsare som är på?

#2 - - A:

Hahaha jag är tillgänglig på lördag, lätt :) Vem vill inte ha chansen att vinna trisslotter med tillhörande kruka liksom?

#3 - - NG:

skulle rent ut sagt vara taskigt om jag ställde upp. inte bara sjunger jag som en gud, är oerhört jävla asskön och har stört tight vagina, utan jag är även så sinnessjukt bra i sängen att alla andra skulle känna sig utanför, även du, emil.

#4 - - Emilia:

Fan vad du är rolig. Det är genuint, härligt och du verkar vara en skön snubbe med lagom av allt. Hemligt kär? Japp.

#5 - - Isaura:

Alltså, Emil. Du är ju för jävla skön.

#6 - - Michaela:

Haha men åååhh jag vill! Men hellre på tu man hand istället för att konkurrera med 24 andra trånande fruntimmer!

#7 - - Nicole:

Emil du är sjuk!

#8 - - Linda:

Jo det lät ju som en idé =P Men jag tror inte du och jag passar ihop tyvärr så det blir du och 24 andra. Förhoppningsvis bor nån av dem närmare dig också. Lycka till!

#9 - - matilda!:

Räkna med mig!

#10 - - milda:

Jo men när jag tänker efter är jag nog e hel del singel! :P

#11 - - Solle:

Klart att jag är hemligt kär i dig.

#12 - - X:

Du borde skicka in det här som programidé till typ tv3. Där har vi ett dejtingprogram jag hade följt.

För övrigt bloggar jag igen. Grattis bloggvärlden.

#13 - - C:

Hahaha din dåre!! Jag är på! Kl 18 ikväll? Sesas då ^^

Upp