BLI KLAR MED MANUSPROJEKT, LIKE A BOSS

 
Idag har jag spenderat 118 miljoner timmar i en soffa i skolan, trots att jag inte haft några lektioner. Och så brukar det se ut varje tisdag när vi har självstudier.
Jag har insett att det är lika bra att åka till skolan och plugga, för här hemma blir jag distraherad av precis vad som helst. Om jag så mycket som nyser så tappar jag fokus för resten av dagen. Eller så anser jag att allt annat än skolan är viktigare, typ räkna samtliga spagettistrån i en förpackning och sen spela plocke-pinn med dom.  Eller så pluggar jag i tio minuter och belönar mig själv med att plöja igenom Youtube i åtta timmar.
 
Men idag fick vi mycket gjort, min lilla grupp och jag. Trots att dom var tjugo minuter sena imorse. Vi hade bestämt att vi skulle ses klockan 10. Jag var där tio i och dom tio över. Då räknas det som att dom var tjugo minuter sena. Jo, det gör det.
 
Men vi blev i alla fall klara med vårt projekt som vi hållt på med i en månad ungefär. Vi satt i fem-sex timmar med det idag, sen haj-fajvade vi varandra och sa att nu får det fan räcka. Dags att gå hem? Nej nej, för då skulle jag börja fippla med en annan grej som skulle ta några timmar till. Och det hjälpte ju inte jättemycket ur ett tidseffektivitetsperspektiv (usch vilket jobbigt ord att skriva) när jag upptäckte att Feride hade facerape:at mig nån gång under dagen medan jag varit och köpte kaffe eller nåt. Inte skrivit nån knasig statusuppdatering, utan gått in på en triljard olika Rihanna-sidor och klickat på "like" på allihop. Så då fick jag sitta där i tjugo minuter och klicka på "unlike".
Jag kanske inte nämnt det tidigare, men jag gillar alltså inte Rihanna, så ni vet.
 
 
Om ni undrar vad som händer på bilden där uppe så är det våra kaffekoppar från imorse. Och det är Ferides tuggummi som har smält när hon la det på koppen. Läppstiftet är mitt.
ALLMÄNT | |
#1 - - Elvis:

Grattis på den namns dag Emil bloggen. Hej då
Hihi

Upp