HOME SWEET HOME

Jag gillar när man är utomlands och inte hittar nånstans eller vet vad platserna heter.
Då blir det lätt att man döper om platserna till platser man HAR koll på - nämligen alla platser man rör sig vid hemma i Sverige, i mitt fall Stockholm.

Lite så var det i fredags när vi satt och skulle boka hotell till San Francisco. Vi fick reda på av Cim att deras Union Square är som vårt Sergels Torg. Och då kom vi fram till att hotellet vi bokade ligger vid Slussen ungefär, och det är ju helt okej läge. För det hade blivit mycket dyrare om vi bokade billigt hotell i Hässelby (pekar nånstans åt helvete på kartan), med tanke på alla dyra taxiresor och skit man skulle komma upp i.

Ja, och sen blir det ju roadtrip ner till Göteborg, alltså Los Angeles. Problemet när man kommer dit är ju att man har ingen jävla koll på Göteborg heller. Så då döper man om platserna i Göteborg (Los Angeles) till platser i Stockholm igen. Man kanske drar ner till Långholmen (Venice Beach) och badar lite. Drar till Drottninggatan (den där jävla gatan med stjärnor på trottoaren). Och är man i Göteborg (Los Angeles... fast Stockholm alltså) så MÅSTE man ju kolla in den där skylten borta i Hammarbybacken.




Varför krångla till det liksom?
ALLMÄNT | |
#1 - - Julia:

Hahaha! Det där ska jag också göra när jag sticker till Barcelona i april!

"Kom nu tjejer så tar vi en drink på Stureplan!" :)

Upp