RUBRIK FRÅN LÄSARE: "ICA ÄR BÄST"


(Önskat av Klas)


Ja, men så är det ju.
Ifall man slog ihop Disneyland och Paradiset så hade resultatet blivit en svensk mataffär vid namn ICA. Platsen i slutet av regnbågen, där drömmar föds och kärleken är evig.

Om alla mataffärer i Sverige var som en stor familj, då hade Willy's varit den alkoholiserade farsan som slog sin tyska fru, Lidl, för att hon var ett billigt luder som aldrig höll käften. Konsum hade varit sonen som föddes med några kromosomer för mycket, och därmed var svårt utvecklingsstörd. Hemköp är den 14-åriga systern, med ett fem centimeter tjockt lager smink i trynet, platinablonderat hår, kaxig som fan och gillar att skrika ut osammanhängande vokaler mellan folkölsklunkarna längst bak i bussen.
Vi-butiken är den perversa morbrorn som ibland smyger in i Hemköps rum och smeker henne på låret medan hon sover. Sabis är den där smutsiga hunden som familjen hittade i ett dike och tyckte synd om, men bestämde sig för att avliva efter att den bitit stackars Konsum i kuken och gett honom rabies.

Sen har vi då ICA - snyggaste killen i klassen, MVG i alla ämnen, omtyckt av alla tjejer och har tusen kompisar, bäst i fotbollslaget, kan fyrtiosju språk flytande, har en omätbar IQ för den är så hög, och han har en strålande framtid till mötes. Därför har han adopterat sig själv för att slippa sin värdelösa familj.
ALLMÄNT | |
#1 - - Greger:

haha

#2 - - Deli-Anna:

Hahahahaha jävligt bra sagt!!! Vicka idéer du har! Gilla-knappen ä sönderklickad av mej nu!

Upp