MAN IN THE MIRROR


Har ni försökt se coola ut nån gång, men det blivit motsatt effekt?
Typ ställt er på dansgolvet, fått ögonkontakt med värsta hetingen, borstat bort lite damm från axeln, slickat på lillfingrarna och dragit bak ögonbrynen, tagit första steget mot snyggingen... och ramlat på röven.

En liknande grej hände på jobbet precis. Eller inte riktigt, mest på grund av att vi inte har nåt dansgolv. Inga snyggingar heller. Förutom mig. Men skit samma. Jag satt hur som helst inne på kontoret och lekte viktig chef, och i kontoret är det ett fönster ut mot butiken, men från den sidan ser det ut som en vanlig spegel. Lite magiskt så där. Då stod i alla fall en av våra nya sommarjobbare där ute och speglade sig, utan att veta att jag satt en meter ifrån honom och kollade. Han körde riktiga modeblogg-poser och flashiga ansiktsuttryck samtidigt som han fixade frippan och tänkte för sig själv "Damn baby, you look mighty fine". Och framför honom satt alltså jag och fnissade.

Det här kanske var en lite you-had-to-be-there-händelse, men skit samma.
En uppdatering i blogg-jäveln blev det i alla fall.
ALLMÄNT | |
#1 - - mikaela:

Jo en annan brukade spegla sig där dagligen i ett antal månader innan det gick upp för henne att det var ett fönster. Skämmigt.

Upp