TOP MODEL SVEA RIKE


Okej, börja inte ringa runt till alla era vänner nu och sprid rykten om att jag är gay, men jag kollade precis klart på det första avsnittet av Top Model Sverige på tv3play.

Snygga, kurviga tjejer med härligt sköna personligheter.

Nån av dom beskrivningarna hade ju varit trevligt att kunna säga om deltagarna.

Jag vet inte, men för mig var det lite för mycket kaxigt prat på engelska á la "yeeaah bitches I'm tha muhfuckin' queen ova hurrrr". Du är inte i L.A. nu lilla vännen, så lugna ner dig. Och du och du och du och du och du och du och hon som står bredvid dig kanske skulle vilja ha en Big Mac & company med plusmeny innan ni blåser iväg av en lätt vindpust? Jag bjuder!

Och hon den blonda med glasögon som fick en kommentar från Izabella angående hennes smink? Ta fram ett lexikon, bläddra fram till slutet av boken och kolla vad ordet "ödmjukhet" betyder. Killar gillar självsäkra tjejer, absolut, men det är skillnad på självsäkerhet och "om jag oavbrutet gapar tillräckligt högt om hur jävla snygg och perfekt jag är och hur enkelt det kommer bli att vinna den här lilla skönhetstävlingen så kommer säkert min omgivning hålla med mig till slut!".


Nej, det var inte riktigt min kopp av te av tjejer det där.
Alltså... är man så fixerad vid sitt utseende, trampar på andra tjejer för att försöka nå toppen, och totalt bryter ihop om någon annan människa säger att man inte har det som krävs, då upplever jag den personen som en rätt osäker individ med bekräftelsebehov, och inte en laid back tjej med självdistans och en utstrålning som gör att hon blir skitsnygg, oavsett vad någon annan tycker om saken.

Med det sagt, jag har förståelse om en tjej verkligen vill bli fotomodell.
Jag vill bara verkligen inte ha en fotomodell som tjej.
ALLMÄNT | | 8 kommentarer |
Upp