SJUKT SJUK

Idag har jag och min förkylning tvåveckorsjubileum. Det skulle jag vilja fira med att brinna upp i en eld. Börjar tröttna lite lätt på konstant huvvevärk och Christer Pettersson-röst och att snyta snoken var tredje minut. Och jag sover lika mycket som ett jävla spädbarn, och då har jag bara massa snurriga feberdrömmar om skitspelet Candy Crush som jag inte kan sluta spela.
 
Jag vill att Denzel Washington spelar rollen som mig i filmen som eventuellt kommer göras om den här perioden av mitt liv. Scorsese får regissera och han som gjorde musiken till Braveheart får fixa soundtracket. Jag tror salivpartiklarna från min hostningar kommer se jävligt ballt ut i 3D-versionen på biograferna.
 
Jag hoppas att jag hinner bli frisk till helgen för då ska jag nämligen jobba. Åh, den där Emil och hans ironi, tänker ni kanske nu, men nej nej, jag vill verkligen jobba. Det är nämligen sista gången ever som mitt kära jobb har öppet då, för på söndag bommar vi igen för evigt. Jag har nog skrivit minst 500 inlägg om livet i den där butiken, så det ska bli kul att få vara med för sista gången. Kommer jag bli arbetslös och börja knarka och bo under en bro efter helgen? Närå, vi ska bara flytta några hundra meter och bli dubbelt så stora med dubbelt så mycket anställda och så vidare. Så på lördag ska vi ha en stor fest med alla gamla rävar tillsammans med alla nya människor, och lära känna varandra och bli som en stor familj. Vilket är lite synd eftersom jag gärna hade sett att det var lite mer fängelsementalitet på jobbet, där man initierar alla nya genom att spöa skiten ur dom och kolla vad dom går för.
 
Nu ska jag fortsätta vara förkyld en stund, men jag fick nyss reda på att jag inte har nån skola idag så vem vet, jag kanske skriver TVÅ inlägg på samma dag. Trots att jag typ glömt bort hur man bloggar, men just därför måste jag väl tvinga mig att skriva några skittexter så jag kommer igång igen. Okej bra okej, hej.
ALLMÄNT | |
#1 - - Solle:

Krya på dig!

Upp