GEVALIA - NÄR DU FÅR OVÄNTAT BESÖK


Här är topplistan över olika länder med folk som läser min blogg. Med flest besök från Sverige så klart, och mindre besök från Costa motherfucking Rica. På plats nummer 19 har jag ingen aning vad det kan vara för land. Nån från Bermudatriangeln kanske? Ooooh.

Hur som helst.
Jag har blivit helt stört jävla rastlös senaste tiden, och måste ut i världen igen. Sjukt sugen. Det jag däremot inte är sugen på, förutom potatisbullar (BLÄ!), det är att slösa en miljard pengar på att bo på hotell. Därför vore det väl helt underbart ifall nån av er i nån av dom här länderna sa till mig att "Men du! Emil! Vet du vad!" varpå jag säger "Nä? Vadå?" och så fortsätter ni med att säga "Varför inte bo på min soffa helt jävla gratis, i utbyte mot att jag får chansen att uppfylla en livslång dröm, nämligen att få träffa dig i verkliga livet!" och så säger jag "Men herregud vilken bra idé, kom du på det alldeles själv? Det är ju helt otroligt grymt initiativ!", förutsatt att du inte bor i Finland, för det är ett land jag inte är särskilt jävla sugen på om jag ska vara brutalt ärlig.

Men säg till mig, så bjuder jag på en flaska Fontana Candida i Italien, en Jack Daniel's i USA, en Heineken i Holland eller en tequila i Mexiko. The world is yours, så bjud in mig till den nu för fan.
ALLMÄNT | | 8 kommentarer |
Upp