FAST & THE FURIOUS

 
Jag fick vara med på filminspelning häromdagen. Det var vår kameramanskompis Hansson som hade en liten grej han ville göra, så Mange fick vara skådespelaren och jag fick den flashiga titeln "Location producer" plus en liten statistroll i en scen.
Den gick ut på att jag skulle ligga på motorhuven med "blod" i trynet och låtsas vara påkörd när Mange skulle få kärringstopp och köra på mig. Tanken var att han bara skulle göra ett litet skutt fram med bilen, men eftersom han är en så skicklig bilförare så körde han vidare. Och eftersom det inte var hans bil så hittade han inte bromsen (för den sitter ju på helt olika ställen beroende på bilmodell) men som tur var hittade han handbromsen som gjorde att bilen stannade cirka en centimeter från väggen, och var en sekund från att göra så att jag i framtiden kunde ha besökt handikapptoaletter med gott samvete på grund av min rullstol.
 
I alla fall, I lived to tell the story. Prisa Gud vår herre och beskyddare. Amen.
 
PS. Det där blodet jag hade i ansiktet, det förklarade Hansson att det var nåt slags specialeffektblod som man använder i riktiga filminspelningar typ. Fan vad coolt, tänkte jag. Inte ens när jag hällde ut det från en Felix tomatketchup så fattade jag några misstankar. "Vad konstigt att dom lagt specialblodet i en ketchupflaska" tänkte jag bara. "Och vad konstigt att blodet även luktar som ketchup" funderade jag medan jag kletade in det i fejset.
Så jävla oskönt korkad man är ändå. Hade nästan varit lika bra om jag dog i den där stuntscenen. Go out in a blaze of glory liksom. Eller ja, go out in a bilkrock i tre kilometer i timmen med ketchup i nyllet.
 
 
Hela filmen kommer inom kort!
ALLMÄNT | | 18 kommentarer |
Upp