MEMORY LANE

Vet ni vad ni kan få göra som skulle få mig riktigt glad?
Ge mig en gullig kattunge som ni tränat upp till att kunna bre mackor till mig, hämta öl ur kylskåpet samt öppna kapsylen med sina små tassar, som han även är grym på att massera min rygg med. Helst ska ha kunna prata också, så vi kan ha djupa diskussioner på kvällarna innan vi somnar i famnen på varandra.

Men eftersom det lär bli svårt att genomföra kan ni kanske göra en annan grej? Och det här förväntar jag mig inte många kommentarer till, om ens nån, men det vore i alla fall SJUKT skoj om ni kunde berätta för mig om ni har något inlägg på emilbloggen som ni tycker extra mycket om?

Nåt litet favoritinlägg, if you will. Kanske nån gammal goding långt bak i arkivet ni minns med värme och glädje, eller nåt liknande. Det har nämligen hänt att folk berättat om både det ena och det andra inlägget dom haft som favvo, och jag blir lika förvånad varje gång. Men glad! Det är sjukt intressant att få höra.

Som sagt, väntar mig egentligen inga kommentarer till detta och känner mig lite smålöjlig som frågar, men kommer ni på ETT litet inlägg ni minns från back in the days eller från i förrgår eller när som helst, berätta gärna det så får ni en glass av mig om vi ses nån gång.


På den här tiden var jag nog inte särskilt skrivkunnig, men hade jag vetat hur man gjorde skulle nog texterna vara rena mästerverk då också.

ALLMÄNT | | 31 kommentarer |
Upp