THANK GOD IT'S FRIDAY'S

Ikväll ska jag och runt 30 pers från jobbet till Friday's i Kungsan. Det är ingen officiell personalfest eller så, det verkar bara ha varit nån sköning som styrt upp det av ingen anledning alls. Så det ska bli trevligt. Sen blir det väl utgång efter det. Ring mig om ni ska festa ikväll, mitt nummer står där till höger. Jag har ju haft "tillfälligt" nummer nu i ett halvår ungefär, men nu har jag tagit tillbaka mitt kära gamla nummer som jag faktiskt kan i huvet utantill.

Har ju varit asjobbigt på krogen senaste halvåret som ni kanske förstår.
Alla jävla tjejer som kommer fram hela tiden och vill ha mitt nummer men möts av ett "Du, jag har ingen aning om vad mitt nummer är, men gissa på 10 siffror när du försöker ringa mig så får ödet avgöra ifall det var meant to be..."


Köpte en skjorta idag på H&M också. Och det måste varit nåt fel på spegeln i provrummet för när jag tog av mig min t-shirt så såg min rygg helt solbrun och muskulös ut. Jag bara oj oj oj, så stod jag där i en och en halv timme ungefär och spände mig tills vakterna kom och slängde ut mig.
Skjortan var på tok för liten också, men då ser jag ju bara biffig ut var min tanke. Ska fan börja handla på barnavdelningen i fortsättningen. Vore soft att typ spräcka t-shirten med Pokémon-motiv på när man ska krama om en tjej eller nåt. "Oj hehe, mina muskler är visst alldeles för stora för den här XXXL-tröjan" kommer jag säga.


Men nu ska jag spola av den värsta smutsen från min kropp, sen dra till Kungsan.
Peace out. Eller hej då som man säger när man inte är en gangster från USA.
ALLMÄNT | | 5 kommentarer |
Upp