TIPS FRÅN COACHEN: HUR MAN BETER SIG MED KROGRAGG

Vi fyllekäkade på Max igår.
Att jämföra Max med McDonald's är som att jämföra guld med bajs. Typ.
Jävligt mycket trevligare att pressa in en hamburgare mellan mungiporna som INTE smakar som ett jävla roadkill.

Mac Donald's? Fuck Donald's!

Och när man ser sig omkring bland människorna under den starka belysningen blir man ju mörkrädd. Ja, mörkrädd trots den starka belysningen. För när man fyllekäkar ser man hur folk ser ut egentligen. På riktigt.
Jag skrev ju ett inlägg häromdagen där jag menade på att man är mycket snyggare när man speglar sig i tonade rutor och mörka speglar och sånt. Eller, JAG uppfattar det så i alla fall.

Hur som helst. På krogen är det ju likadant. Man kan stå på dansgolvet och bli vindögd på grund av alla tjejer man måste titta på hela tiden, men då är också ens omdöme påverkat av det där Systembolaget man drack upp under förfesten, och den största orsaken: Det är så jävla mörkt inne på krogen.

Står det en pingla under en dampig discobelysning blandat med totalt mörker så kan hon få Jessica Alba att se ut som Babben Larsson i jämförelse, men när man efteråt kommer in på BK eller whatever och man står vid kassan och ska beställa, då får samma tjej Babben Larsson att se ut som Jessica Alba istället. Det är då man trixar upp mobilen lite snyggt ur fickan och låtsas läsa ett SMS man precis fått...

- Oj du, jag måste sticka nu... min efterblivna bror har fastnat med läppen i brödrosten igen.

Så ja, ta ett tips nu från Emil om ni vill vara säkra på att få ligga nästa helg.
När du träffat den där snygga tjejen eller killen på klubben, hur hungriga ni än är så skiter ni i att fyllekäka, hoppa in i en mörk taxi istället och åk hem till din mörka lägenhet.

Sen när du vaknar morgonen efter med solen i ögonen och ser att du fått med dig "A bucket of yuck" som ligger och snarkar bredvid dig i sängen och dreglar ner din kudde, då gör du följande. Väck personen snabbt som fan och säg att du är försenad till jobbet, sen springer ni ut ur lägenheten och du pekar och säger att bussarna ligger ditåt till höger, medan du "springer till jobbet" som ligger till vänster. Sen tar du en joggingrunda ett varv runt huset och in i din port igen. Somnar om några timmar, sen går du ner och beställer en pizza.

Lycka till.
ALLMÄNT | | 11 kommentarer |
Upp