WOOP! WOOP! IT'S THE SOUND OF THE POLICE

 
I förrgår skulle jag tassa över till Magdalicious på en kopp kaffe och lite skvaller, och på väg dit skickar hon sms och frågar om jag har cigg. Jag hade bara två stycken, men sa att vi kunde dela broderligt på dom. Hon skrev då tillbaka och sa att hon nog hade ett paket uppe hos Franco som jag kunde plocka på väg till henne.
 
Jag ringer Franco, som kommer ut på sin balkong och kastar ner paketet, varpå jag fångar det med ena handen vilket kändes rätt spektakulärt med tanke på att det är fyra våningar upp till honom. Nöjd som ett jävla as promenerar jag vidare. Ungefär femton meter. Då blir jag nämligen stoppad av två herrar som kliver ut ur en bil, varpå den ena herren visar upp en polisbricka och säger att han är från kriminalpolisen. "Milda makter, vad har jag gjort nu då?" hinner jag tänka.
 
Polis: Hej, vad heter du?
Jag: Emil (Shit, jag är säkert misstänkt för mord eller nåt)
Polis: Vad heter du mer än Emil?
Jag: Jakobsson (Satan, jag minns inte att jag mördat nån, men det lär ju ha hänt)
Polis: Bor du här i området?
Jag: Aa, jag bor på 7:an där borta (Fan, nu blir det livstids fängelse, kanske avrättning)
Polis: Okej... vad var det som kastades ut från balkongen som du fångade nu?
 
Och det var där poletten trillade ner, vilket kändes skönt eftersom jag inte direkt har Silbersky på speed dial om skiten skulle träffa fläkten if you know what I mean. Så jag tog upp ciggpaketet och visade. Men han ville gärna kolla igenom hela paketet också. Och ställa lite följdfrågor. Då visade jag sms-konversationen som hade ägt rum 2 minuter tidigare. Och där nånstans trillade poletten ner för honom också. Men han var ändå lite skeptisk så jag förklarade händelseförloppet en gång till: Jag är på väg till tjejkompis, hon skriver att jag ska hämta cigg av Franco, han kastar ner dom från sin balkong, jag går vidare i livet, tills ni kom in i mitt liv. "Frågor på det?" avslutar jag med.
Dom hade inga frågor på det, så jag fortsatte gå vidare i livet.
 
Jag har dock en fråga. Om man nu ska deala knark, är det inte liiite mer rimligt att man gör det liiite mer snyggt och diskret än att stå och ropa från en balkong och kasta ut skiten inför 400 lägenhetsfönster i dagsljus? Men det är klart, är det en svart snubbe som ger nåt till en vit snubbe så är det klart det är knark det rör sig om, vad annars?
ALLMÄNT | | 6 kommentarer |
Upp