TVÅTUSENTOLV?

 
Fick precis ett sms av Madagaskarlena med bekräftelse om att ja, vi ska dricka ett glas vin ikväll. Fan vad jag inte är avundsjuk på henne som först kommer få lyssna på mitt osammanhängande struntprat om livets oviktigheter, tills jag slutligen däckar på hennes soffa och dreglar ner hennes katter. Franco kommer nog också över, då ska jag dregla på honom istället. Jag gillar att dregla när jag sover.
 
 
Men jag tänkte så här. Jag gillar interaktivitet, och i motsats till vad man skulle kunna tro så handlar inte "interaktivitet" om att fotbollslaget Inter har friluftsdag, utan att NI, mina satans jävla as till läsare, får vara lite delaktiga här på min fina blogg.
 
Jag tänkte nämligen snart knåpa ihop en årskrönika av nåt slag, och i kronologisk ordning gå igenom vad som hänt i mitt meningslösa liv under 2012. Men innan dess så kanske ni vill bidra med nåt? Jag frågade nåt annat år minns jag och då fick jag lite feedback, och det var kult att läsa.
 
Så ja... om ni vill, lite kortfattat eller i novellform, bara berätta vad fan ni har ställt till med under året? Vad var det sämsta? Vad var det bästa? Hur många fick ni ligga med? Vad som helst. Vore skitkul att läsa på måndag morgon när jag har vaknat efter dom 37 timmar jag planerat att sova efter den här kvällen.
 
En försiktig kram på er, och hej då så länge.
ALLMÄNT | |
#1 - - Mathilda:

Bäst: Blev ihop med min pojkvän
Sämst: Gjorde slut med min pojkvän (killar är svin, Emil, hör du det?)
Antal ligg: 2 :(

#2 - - Bea:

Bästa: såg så jävla många bra konserter live, som jag kunna leva på för alltid.
Sämsta: sårade världens finaste människa.
Antal ligg:3. Varav ett var en skitsnygg kille, hela ligget var perfekt tills när vi var klara, och han utbrister "nummer 101, check!"...

#3 - - Amanda:

Det här året bara kom och gick och det känns som att jag inte presterat nånting. Vad hände?

Legat med 5 snubbar hann jag med i alla fall. Jag läser nu att jag hittills leder den listan här alltså. Då har jag ju presterat nånting i alla fall, yay me!

#4 - - Ulrika:

Bästa: Åkte iväg till USA för ett år, och dumpade mitt svin till pojkvän, kan inte avgöra vilket som var bäst
Sämsta: Lämnade Indiana efter 3 månader och bosatte mig i Michigan istället vilket var en besvikelse eftersom Indiana var extremt roligt (förvånande, jag vet) och bestod av rednecks samt väldigt snygga killar (ännu en gång, förvånande).
Antal ligg: 4

Upp