NYVAKEN, BRA EMIL, BRA

 
Jag vaknade precis. Drömde att Jonas Solin hade skaffat en pitbull som hette Bulldog.
Jonas satte Bulldog ensam på en buss, gav honom hemmanycklarna och försökte med hjälp av människospråket berätta för hunden hur han skulle göra för att dels lyckas gå av vid rätt hållplats, sen hitta tillbaka till deras lägenhet, och sen låsa upp dörren med hund-händer.
Det var den sista delen jag var mest nyfiken på att få se.
 
Han skickade iväg hunden för att vi var tio kompisar som skulle iväg och spela fotboll i kvällssolen. Och på väg dit så mötte vi fyra kompisar till. Jag var så himla glad, vilket framgår av att jag skriver "himla" istället för "jävla" eftersom "himla" är lite mer genuint än ordet "jävla" som jag slänger mig med i varannan jävla mening ungefär.
 
Jag ÄLSKAR att spela fotboll, och är helt seriöst osäker på om jag gjorde det en enda gång i somras. Det vore i så fall första gången sen jag föddes, vilket i sin tur vore en jävla skandal. Ge mig en fotboll.
 
 
Nånting jag inte älskar är när barn blir mördade.
Herregud, USA, vad händer egentligen? Dags att se över era vapenlagar kanske?
Jag minns när vi åkte genom Oakland på väg tll LA i mars, samma dag var det en skolskjutning i Oakland såg vi på nyheterna sen. Reaktionen var lite i stil med "So what else is new?" för det känns som att det händer lite för ofta för att man ska bli extremt förvånad. Så det var ju inte som att vi stannade hemma på hotellrummet en fredagkväll i Los Angeles, svårt chockade över vad som hade hänt. Och när man INTE blir chockad över barn som mördas, ja då är det nåt som är fel.
 
Jag såg precis talet med Obama som pratade om skolskjutningen, och han stod och lite diskret torkade bort en liten tår från ögat några gånger. Knappt märkbart. Det hade varit mer gripande och effektfullt om han kunde uttrycka sina känslomässiga sidor LITE mer, som det här till exempel...
 
 
ALLMÄNT | |
Upp